Oglas
· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Blizanci iskoristite vreme da razmislite o narednim koracima, Device fokusirane na ljubav

Vikend horoskop poručuje Strelcu da vikend posveti sebi

1646909230_people-g2b305e35f_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ovan

Radna nedelja vam je dosta iscrpela energiju. Puno obaveza i veliko nerazumevanje nadređenih. Za vikend sedite ohladite glavu i razmislite da li je zaista neophodno da toliko obaveza preuzimate na sebe.

Bik

Vaše misli i energija su usmereni na posao i karijeru. LJubav podrazumevate. To nije baš tako. Može se desiti da za dane vikenda uđete u ozbiljnu raspravu sa partnerom. Potrudite se da to ne bude tako.

Pročitajte još: NAJBOLJE KOMBINACIJE: Ovi horoskopski parovi imaju najlepšu decu

Blizanci

Na poslu uspevate da se izborite za sebe. Svesni ste da sedite na dve stolice. Vikend iskoristite da dobro razmislite koje naredne korake da preduzmete.

Rak

Preokupirani ste porodičnim životom. Stvarate slike u glavi bez da komunicirate sa partnerom. Polako, za vikend se posvetite partneru i samo uživajte u trenutku bez da stvarate planove za budućnost.

Lav

Preokupiranost poslom dostiže vrhunac i to se negativno odražava na partnera. Moguće su ozbiljne svađe za dane vikenda jer partner više nema razumevanja.

Devica

LJubavni život vas inspiriše i daje vam divnu energiju. Posao ste ostavili po strani i maksimalno ste fokusirani na ljubav. U tom duhu provedite vikend.

Vaga

Posao vam perfektno ide. Svaki korak je baš kako ste planirali. Sada ste fokusirani na odmor i ljubav. Beg iz grada za vikend je odlična ideja.

Pročitajte još: Najbolje KARIJERE za žene prema horoskopskom znaku: Ko su odlične preduzetnice, a ko psiholozi?

Škorpija

Tenzija u porodičnim odnosima je splasla. Vama polako teret nestaje. Dosta vas je iscrpelo. Posle vikenda očekujte fenomenalne vesti vezano za posao!

Strelac

Prija vam mir i rutina koja je trenutno u vašem životu, kako u poslovnom tako i privatnom. Mirna luka i vi punite baterije. Vikend posvetite sebi i prijateljima.

Jarac

Maštate o ljubavi koja vam oduzima dah! Bili slobodni ili zauzeti za vikend vam zvezde priređuju nešto neočekivano!

Vodolija

Vaše ideje sada se primenjuju i nadređeni su oduševljeni. Dosta snage ste uložili, pa vam ponestaje energije. Vikend provedite onako kako samo vi želite.

Ribe

Jedan blizak prijatelj vam zadaje probleme. Prebacuje vam nešto za šta vi apsolutno niste krivi! Nemojte ćutati. Za vikend porazgovarajte otvoreno i jasno. Nemojte dozvoliti da vam se prebacuje krivica za koju vi apsolutno niste odgovorni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas