Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Лавови треба да пазе шта причају, а Давице да обрате пажњу на финансије

Шта доноси викенд хороскоп доноси хороскопским знаковима.

1628880348_Depositphotos_36168445_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Ован

Ово је за вас један миран период. Неће бити великих промена, све ће ићи утабаним путем. Нема изненадних трошкова, проблема, ситуација. Радите оно што радите, будите поступни и тактични, полако и сигурно изгурајте овај викенд.Финансијска ситуација је стабилна, али се суздржите од непотребних трошкова.

Бик

Финснсијске промене се неће одвијати баш онако како ви желите односно како сте планирали. Мудро и рационално располажите новцем до краја месеца. Могући су неочекивани и изнендни трошкови. Било би паметно да покушате да направите малу уштеђевину. Никада се не зна када ће вам затребати. Ситуација у породици је задовољавајућа.

Близанаци

Овог викенда би требало да сведете рачуне. Добро размислите да ли сте задовољни крајњим исходом. Покушајте да увидите грешке и да их реално сагледате. За сада не очекујте много али у наредном периоду потрудите се да успоставите добре односе са људима из ваше блиске околине. Они ће вам веома помоћи у реализацији ваших планова.

Прочитајте још: МЕРКУР ЈЕ У ДЕВИЦИ ДО 30. АВГУСТА! Док се за ОВА 4 знака спрема ПАКАО, ево шта чека остале!

Рак

Имовинско правни односи у породици захтевају брзо решавање. Посаветујте се са стручним лицем. Његови савети ће вам створити реалнију слику. Потрудите се да будете правични и објективни. Такође, покушајте да нађете некога са ким би могли отворено да попричате..

Лав

Помало се осећате усамљено и напуштено. Зелите да привучете пажњу околине. Немојте да будете театрални и нападни, употребите топлу рец,шарм. Пажња и љубав ће бити узвраћени. Постоји могућност да нека ваша несмотрена реакција изазове велике промене унутар породице. Водите рачуна шта и коме причате и коме се поверавате.

Девица

Ствари унутар породице вас оптерећују, немате добру концентрацију. Ослоните се на здраву логику и савете које добијате од проверених људи. Било би добро да крајем месеца прихватите понуду која би била добра по ваше окружење и по вас. Будите опрезни сто се финансија тиче. Нећете имати већих проблема,м ало пажње није на одмет.

Вага

Веома сте одлучни и предузимљиви, битно вам је да решите пословне и породичне ствари. Малу кризу на пословном пољу покушајте да решите хладне главе. Будите веома опрезни при потписивању уговора и важних папира. Никако немојте да урадите ништа противзаконито. Пре доношења било какве одлуке посаветујте се са поузданим особама.

Шкорпија

Желите да потпуно промените и решите незадовољавајућу ситуацију која вас окружује. То нису ствари које су сада настале већ их имате од раније. Наступите тактично и поведите рачуна о изјавама. Нека непромишљена реченица или реакција може да вам поквари планове.

Прочитајте још: Који је ваш савршени букет на основу хороскопског знака: Засијајте на венчању

Стрелац

Недостаје вам ораганизација како би могли све обавезе да заврсите и решите. Помало сте импулсивни и непромишљени. Имате утисак као да сте упали у колотечну и да све сто урадите не даје већи помак. То је само вас субјективни осећај. Од недеље ствари долазе на своје место.Осетићете налет нове енергије, искористите то.

Јарац

Поведите рачуна о трошковима. Морате да научите када је право време да "повучете ручну". Решавање породичних проблема оставите за други недеље. Не понашајте се ауторитативно према блиском окружењу. Заједно сте јачи и лакше се раешавају пороблеми.

Водолија

Потрудите се да правилно ускладите своје жеље и могућности. Повољан вам је период да јасно кажете оно што очекујете и желите. У првом моменту резултат ће бити мало испод очекиваног. Не одустајте од запоцетог и резултат ће доћи до очекиваног.

Рибе

Позитивног сте расположења, имате енергије.Финасијска ситуација вам је стабилна. Интуиција вам је наглашена. Немојте је занемарити. Не реагујте исхитрено крајем недеље када постоји могућност да се нађете у провокативној ситуацији. Опустите се, то су све проблеми који се могу на миран и разуман начин решити.

                                    Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas