Oglas
· · Komentari: 0

MERKUR JE U DEVICI DO 30. AVGUSTA! Dok se za OVA 4 znaka sprema PAKAO, evo šta čeka ostale!

Merkur će biti u znaku Device od 12.avgusta do 30.avgusta.

1628771046_vuk.JPG
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

Ovaj Merkur je brilijantan um, precizan je, racionalan i ne gubi vreme na površne stvari. Merkur u Devici je odličan radnik, sve završava na vreme , ima jasne ciljeve i nikada ne leti previsoko.

Ume da odmeri kako i koliko treba da radi. Ako napravi kojim slučajem grešku sve preuzima na sebe i jako je samokritičan. U razgovoru ne voli da gubi vreme na trivijlane sitnice i taži jasne i precizne odgovore , isto tako postavlja i pitanja.

Ove 2 nedelje će najstresnije biti za Ovnove, Bikove, Vage i Blizance.

Kada informacija dođe do njega on je proverava, nikada ne prihvata stavri "zdravo za gotovo". Sumnjičav je i svaku informaciju procesuira kroz svoj analični um.

Ovaj Merkur nije svađalački raspoložen.

U periodu njegovog tranzita kroz znak Device možemo da budemo više okrenuti poslu i karijeri, više ćemo se baviti našim telom -zdravljem, bićemo odgovorni i dosledni. U ljubavi ćemo sve analizirati i tražićemo da razgovorom rešimo sve. 

Šta mogu da očekuju horoskopski znaci?

Ovan

Vama će ovaj Merkur doneti rasprave i ljubomoru u ljubavnom odnosu. Čvrsto držite svoju stranu i ne vidite da se partner udaljava i da ga vaš isključiv stav povređuje.

Bik

Problemi vezani za posao se nagomilavaju i vi ne vidite izlaz. Potrebno je da se distancirate i da hladne glave bez emocija sagledate probleme. Tada ćete doneti racionalnu odluku i videćete da nije sve tako kako se vama čini.

Blizanci

Vama ovaj Merkur donosi rasterećenje, osećate se opušteno . Problemi koji su vas mučili sami od sebe rešavaju.Napokon stvari dolaze na svoje mesto.

Rak

U fokusu vam je dom i porodica. Tu dajete najviše energije i okolina vam je zahvlna. Imate lepu komunikaciju i svi osećaju vašu pozitivnu energiju.

Lav

Karijera vam je na prvom mestu. Napokon stvari počinju da se odvijaju u vašu korist. Neki Lavovi će biti na prekretnici kada je posao u pitanju. Uspeh vam je zagarantovan.

Devica

Vi ste svoj na svome. Precizne i jasne misli vas navode da razmislite o proširenju vašeg znanja. Želite da još više učite i da napredujete. Razmislite o nekom dodatnom kursu ili doškolovavanju.

Vaga

Vašoj lepršavoj energiji ovaj tranzit donosi lepe ljubavne vesti. Oni koji su u vezi mogu da očekuju proširenje porodice. Oni koji su slobodni neka očekuju lepu ljubavnu romansu.

Škorpija

Akcenat je na vama, vašem biću i vašoj svesti. Sada jasno vidite put kojim želite da se krećete. Vaša kreativnost sa ovim tranzitom je na vrhuncu.

Strelac

Napokon dobijate finasijsku stabilnost. Na poslu vam sledi unapređenje koje će vas oduševiti. Strelčevi koji su bez posla sada dobijaju odličnu poslovnu ponudu.

Jarac

Karijera koja je vama najbitnija sada je u usponu.Opustite se jer vam sledi odlično unapređenje. Ovo je odličan period za vas.

Vodolija

Odlično se osećate i isto tako i izgledate. Ovaj tranzit vam donosi vetar u leđa. Sve što vas je brinulo sada se samo rešava.

Ribe

Intuicija vam je naglašena i tačno možete da predosetite koje vam stvari vam unose nemir a koje mir. Potrebno je samo da imate precizne misli i onda ćete moći da svoju energiju pravilno usmerite.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas