Oglas
· · Komentari: 0
ASTRO

VIKEND HOROSKOP: Lavovi treba da paze šta pričaju, a Davice da obrate pažnju na finansije

Šta donosi vikend horoskop donosi horoskopskim znakovima.

1628880348_Depositphotos_36168445_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Ovan

Ovo je za vas jedan miran period. Neće biti velikih promena, sve će ići utabanim putem. Nema iznenadnih troškova, problema, situacija. Radite ono što radite, budite postupni i taktični, polako i sigurno izgurajte ovaj vikend.Finansijska situacija je stabilna, ali se suzdržite od nepotrebnih troškova.

Bik

Finsnsijske promene se neće odvijati baš onako kako vi želite odnosno kako ste planirali. Mudro i racionalno raspolažite novcem do kraja meseca. Mogući su neočekivani i iznendni troškovi. Bilo bi pametno da pokušate da napravite malu ušteđevinu. Nikada se ne zna kada će vam zatrebati. Situacija u porodici je zadovoljavajuća.

Blizanaci

Ovog vikenda bi trebalo da svedete račune. Dobro razmislite da li ste zadovoljni krajnjim ishodom. Pokušajte da uvidite greške i da ih realno sagledate. Za sada ne očekujte mnogo ali u narednom periodu potrudite se da uspostavite dobre odnose sa ljudima iz vaše bliske okoline. Oni će vam veoma pomoći u realizaciji vaših planova.

Pročitajte još: MERKUR JE U DEVICI DO 30. AVGUSTA! Dok se za OVA 4 znaka sprema PAKAO, evo šta čeka ostale!

Rak

Imovinsko pravni odnosi u porodici zahtevaju brzo rešavanje. Posavetujte se sa stručnim licem. NJegovi saveti će vam stvoriti realniju sliku. Potrudite se da budete pravični i objektivni. Takođe, pokušajte da nađete nekoga sa kim bi mogli otvoreno da popričate..

Lav

Pomalo se osećate usamljeno i napušteno. Zelite da privučete pažnju okoline. Nemojte da budete teatralni i napadni, upotrebite toplu rec,šarm. Pažnja i ljubav će biti uzvraćeni. Postoji mogućnost da neka vaša nesmotrena reakcija izazove velike promene unutar porodice. Vodite računa šta i kome pričate i kome se poveravate.

Devica

Stvari unutar porodice vas opterećuju, nemate dobru koncentraciju. Oslonite se na zdravu logiku i savete koje dobijate od proverenih ljudi. Bilo bi dobro da krajem meseca prihvatite ponudu koja bi bila dobra po vaše okruženje i po vas. Budite oprezni sto se finansija tiče. Nećete imati većih problema,m alo pažnje nije na odmet.

Vaga

Veoma ste odlučni i preduzimljivi, bitno vam je da rešite poslovne i porodične stvari. Malu krizu na poslovnom polju pokušajte da rešite hladne glave. Budite veoma oprezni pri potpisivanju ugovora i važnih papira. Nikako nemojte da uradite ništa protivzakonito. Pre donošenja bilo kakve odluke posavetujte se sa pouzdanim osobama.

Škorpija

Želite da potpuno promenite i rešite nezadovoljavajuću situaciju koja vas okružuje. To nisu stvari koje su sada nastale već ih imate od ranije. Nastupite taktično i povedite računa o izjavama. Neka nepromišljena rečenica ili reakcija može da vam pokvari planove.

Pročitajte još: Koji je vaš savršeni buket na osnovu horoskopskog znaka: Zasijajte na venčanju

Strelac

Nedostaje vam oraganizacija kako bi mogli sve obaveze da zavrsite i rešite. Pomalo ste impulsivni i nepromišljeni. Imate utisak kao da ste upali u kolotečnu i da sve sto uradite ne daje veći pomak. To je samo vas subjektivni osećaj. Od nedelje stvari dolaze na svoje mesto.Osetićete nalet nove energije, iskoristite to.

Jarac

Povedite računa o troškovima. Morate da naučite kada je pravo vreme da "povučete ručnu". Rešavanje porodičnih problema ostavite za drugi nedelje. Ne ponašajte se autoritativno prema bliskom okruženju. Zajedno ste jači i lakše se raešavaju poroblemi.

Vodolija

Potrudite se da pravilno uskladite svoje želje i mogućnosti. Povoljan vam je period da jasno kažete ono što očekujete i želite. U prvom momentu rezultat će biti malo ispod očekivanog. Ne odustajte od zapocetog i rezultat će doći do očekivanog.

Ribe

Pozitivnog ste raspoloženja, imate energije.Finasijska situacija vam je stabilna. Intuicija vam je naglašena. Nemojte je zanemariti. Ne reagujte ishitreno krajem nedelje kada postoji mogućnost da se nađete u provokativnoj situaciji. Opustite se, to su sve problemi koji se mogu na miran i razuman način rešiti.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas