Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Овнови престаните да МАШТАТЕ, Ракове очекује пријатно изнанеђење од ПАРТНЕРА

За Лавове овај викенд је створен за уживање

1658411753_pexels-andrea-piacquadio-3289167.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Ован

Савет за овај викенд је да се фокусирате на циљеве и да престанете да маштате. Шта је било било је главу горе и храбро у реализацију планова.

Бик

Љубавни однос вас и даље мучи. Морате да отворено и потпуно искрено поразговарате са партнером. То можете урадити за викенд или почетком недеље. Не одлажите превише.

Прочитајте још: 3 хороскопска знака са којима никада не знате на чему сте: Имају два лица која показују у зависности од ситуације

Близанци

Циљеве које сте себи задали се не остварују брзином како сте замислили. За викенд без тензије. Седите и размислите где правите грешке.

Рак

Уређене дома за поједине Ракове се ближи крају. Вашој срећи нема краја! Остали Ракови могу за викенд да очекују лепу атмосферу у кући и пријатно изненађење од емотивног партнера.

Лав

Викенд пред вама је створен за уживање. Оно право Лавовско уживање. Ако још нисте одмах направите план јер вам тако звезде поручују.

Девица

Полако приводите пословну годину крају. Све се на крају одиграло добро и сада можете да се посветите вашем годишњем одмору. За дане викенда се опустите.

Вага

Ниједне ствари које су вам задавале главобољу сада полако долазе на своје место. Притисак ћете осећати до краја недеље зато за викенд се посветите себи и својим потребама.

Прочитајте још: За ова ТРИ ЗНАКА АВГУСТ ЋЕ БИТИ НАЈУЗБУДЉИВИЈИ: Очекују их незаборавни тренуци

Шкорпија

Породични односи се не смирују. Конкретно је у питању женска особа. Све сте покушали само још нисте да одустанете што би требало. Пустите ствари да иду својим током поготово за викенд.

Стрелац

Путовање вас зове. Донесите одлуку за викенд. Пре тога добро размислите да ли сте све своје поготово пословне обавезе завршили.

Јарац

Ова недеља вам је донела мир поготово што се посла тиче. Опустите се и викенд проведите са пријатељима. Пријаће вам њихова енергија.

Прочитајте још: Датум рођења открива КАКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБОГАТИТЕ: Израчунајте свој број и сазнајте како до новца

Водолија

Задовољни сте како се ствари на личном плану дешавају. Пуни сте лепе енергије и то ваше окружење осећа. Прихватите љубавни позив за викенд.

Рибе

Полако се умарате од радне недеље. Потребан вам је предах. Посао иде по плану али ви сте се префорсирали. Ако сте у могућности приуштите себи мини викенд ван града.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas