Oglas
· · Komentari: 0
astro

VIKEND HOROSKOP: Ovnovi prestanite da MAŠTATE, Rakove očekuje prijatno iznaneđenje od PARTNERA

Za Lavove ovaj vikend je stvoren za uživanje

1658411753_pexels-andrea-piacquadio-3289167.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Ovan

Savet za ovaj vikend je da se fokusirate na ciljeve i da prestanete da maštate. Šta je bilo bilo je glavu gore i hrabro u realizaciju planova.

Bik

LJubavni odnos vas i dalje muči. Morate da otvoreno i potpuno iskreno porazgovarate sa partnerom. To možete uraditi za vikend ili početkom nedelje. Ne odlažite previše.

Pročitajte još: 3 horoskopska znaka sa kojima nikada ne znate na čemu ste: Imaju dva lica koja pokazuju u zavisnosti od situacije

Blizanci

Ciljeve koje ste sebi zadali se ne ostvaruju brzinom kako ste zamislili. Za vikend bez tenzije. Sedite i razmislite gde pravite greške.

Rak

Uređene doma za pojedine Rakove se bliži kraju. Vašoj sreći nema kraja! Ostali Rakovi mogu za vikend da očekuju lepu atmosferu u kući i prijatno iznenađenje od emotivnog partnera.

Lav

Vikend pred vama je stvoren za uživanje. Ono pravo Lavovsko uživanje. Ako još niste odmah napravite plan jer vam tako zvezde poručuju.

Devica

Polako privodite poslovnu godinu kraju. Sve se na kraju odigralo dobro i sada možete da se posvetite vašem godišnjem odmoru. Za dane vikenda se opustite.

Vaga

Nijedne stvari koje su vam zadavale glavobolju sada polako dolaze na svoje mesto. Pritisak ćete osećati do kraja nedelje zato za vikend se posvetite sebi i svojim potrebama.

Pročitajte još: Za ova TRI ZNAKA AVGUST ĆE BITI NAJUZBUDLJIVIJI: Očekuju ih nezaboravni trenuci

Škorpija

Porodični odnosi se ne smiruju. Konkretno je u pitanju ženska osoba. Sve ste pokušali samo još niste da odustanete što bi trebalo. Pustite stvari da idu svojim tokom pogotovo za vikend.

Strelac

Putovanje vas zove. Donesite odluku za vikend. Pre toga dobro razmislite da li ste sve svoje pogotovo poslovne obaveze završili.

Jarac

Ova nedelja vam je donela mir pogotovo što se posla tiče. Opustite se i vikend provedite sa prijateljima. Prijaće vam njihova energija.

Pročitajte još: Datum rođenja otkriva KAKO MOŽETE DA SE OBOGATITE: Izračunajte svoj broj i saznajte kako do novca

Vodolija

Zadovoljni ste kako se stvari na ličnom planu dešavaju. Puni ste lepe energije i to vaše okruženje oseća. Prihvatite ljubavni poziv za vikend.

Ribe

Polako se umarate od radne nedelje. Potreban vam je predah. Posao ide po planu ali vi ste se preforsirali. Ako ste u mogućnosti priuštite sebi mini vikend van grada.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas