Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: ОВНОВИ трпе притисак на послу, ЛАВОВИМА изненадни финансијски трошкови

Викенд хороскоп појединим знаковима доноси промене

1639046771_horoskop.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован 

Осећате притисак на послу. Неко тестира ваше границе издржљивости. Сада није време за исправљање кривих путева. Викенд искористите да посложите мисли, и да обуздате ваше реакције. Почетак недеље вам доноси бољу енергију.

Прочитајте још: УМ или ОСЕЋАЊА: Који хороскопски знакови се ослањају на сопствену СНАГУ и ПАМЕТ, а који на СРЕЋУ?

 

Бик

Љубавни пробелми али и стамбени сада достижу кулминацију. Немојте ништа сећи преко ноћи. Субота и недеља су дани за опуштање тако их и искористите. Нежан и топао разговор свима прија а посебно вашем емотивном партнеру. Проблеме дома решавајте у недељу.

Близанци

Ви сте у лепој енергији и потрудите се да тако остане и за дане викенда. Биће изненадних оштрих реакција од блиског окружења . Ви немојте да наседате. Мир који осећате није случајно дошао до вас. Дубоки унутрашњи разговори ће вам пријати.

Рак

На послу је била напета енергија. Ви сте сунђер за такве ствари. Ипак немојте да ту енергију преносите на викенд. Леп ручак , чаша вина са одабраним људима и ви ћете се напунити новом енергијом која ће се пренети на радну недељу.

Лав

Имате изненадне финансијске трошкове. Поготово Лавови који су у процесу адаптирања стана. То вам се може одразити на посао јер сте преоптерећени приватним стварима. За викенд дубоко удахните, дигитрон у руке и подвуците црту. Ипак није све баш тако црно како се вама чини.

Девица

Пословни део вашег живота је сада миран. Не црпи вам енергију. Викенд искористите за детаљно зимско сређивање стана како би било све цакум пакум на предстојеће празнике. Ви волите да је све на свом месту, обавезно ако нисте окитите јелку.

Вага

Вама дах зимске чаролије прија , таквом енегијом и одишете. Било би лепо да дане викенда искористите за куповину поклона за новогодишње празнике. Леп ручак са драгом особом је нешто што вама уноси мир и склад.

Шкорпија

Тензије на послу су велике, поготово за Шкорпије које су скоро промениле посао. Ви се сналазите али сте пред пуцањем. За викенд застаните, и само радите онако како вама прија. Било би лепо да преконтролишете крвну слику.

Стрелац

Ваше време је само ваше. Ви знате да уживате у хладним зимским данима. Посао је ок осим извесног колеге који вам ствара проблем. После викенда на миру попричајте са њим и лепо му предочите неке ствари.

Јарац

Немојте ићи утабаним стазама. Имате прегршт одличних пословних идеја. Одмах почетком недеље изнесите својим сарадницима ваше идеје. За викенд све лепо ставите на папир. Слободно послушајте савет колегинице. Добро вам жели.

Водолија

Ако се потрудите и само мало изађете из зоне комфора очекује вас велика похвала стручног дела тима. Зато сада за викенд своје идеје осмислите до најситнијих детаља и полако почетком радне недеље закажите састанак. Велика срећа вас очекује и када је љубав у питању, посебно за Водолије које немају партнера.

Прочитајте још: Значење КАРМЕ: Како да сазнате КО сте били у прошлом ЖИВОТУ?

Рибе

Ви уживате и овог викенда. Све ради за вас, универзум, планете, љубав и живот. Не треба ниша да мењате само се опустите и максимално уживајте.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas