Oglas
· · Komentari: 0
VEROVANJE

Značenje KARME: Kako da saznate KO ste bili u prošlom ŽIVOTU?

Prema istočnjačkoj filozofiji uz pomoć nekoliko tehnika možemo da otkrijemo šta smo bili u prošlom životu i šta nosi naša karma.

1638821980_shutterstock_1698920806.jpg
Foto: Sutterstock
Oglas

Istočnjačke filozofije na život ne gledaju kao na nešto konačno, što ima početak i svoj kraj, već kao na ciklični proces. Prema tome, svakome od nas ovo nije prvi život na Zemlji i najverovatnije neće biti ni poslednji.

Ono kako izgledamo, šta volimo ili ne volimo, čemu težimo, čega se plašimo, prema ovom verovanju, dobijamo od karme iz prethodnog života.

Pročitajte još: Tri dvojke u 2022. godini donose nešto VELIČANSTVENO: Na koji način može da vam se promeni SUDBINA?

Kako bismo otkrili šta znači naša karma i kako bismo saznali ko smo bili pre, moramo se poslužiti sledećim tehnikama:

Snovi

Prema istočnjačkoj filozofiji, ono što sanjamo može otkriti nešto o prethodnom životu. Naime, sve što vidite u snu morate zapisati čim se probudite kako biste analizirali i rešili zagonetke.

Zahvaljujući ovoj tehnici, biće vam lakše da uklonite blokade iz podsvesti i dođete do znanja koje je pohranjeno od prošlih inkarnacija duše. Ovaj proces je dugotrajan, budite strpljivi.

Meditacija

Osim što pomaže da se oslobodite stresa i obnovite energiju, meditacija pomaže da se opustite, naučite da kontrolišete tok energije i otvorite svoju podsvest.

Svakodnevno meditiranje će otvoriti skrivene uglove vašeg uma i pomoći vam da zapamtite sve. Takođe, važno je meditirati u dobrom raspoloženju i tišini, ili pak uz laganu muziku i mirisne štapiće ili sveće.

Analiza navika, želja i težnji

Ova analiza takođe može pomoći da se upoznate sa svojim prošlim životom. Svaka osoba sanja i teži onome što ga čini srećnom, a sve želje imaju pozadinu.

Pažljivo proučavanje svojih potreba pomoći će vam da uronite u svoju podsvest. Na primer, ako osećate neku čudnu i neobjašnjivu povezanost s nekim mestom, zemljom, ili stranim jezikom, to može biti eho iz neke ranije inkarnacije, smatra se u istočnoj filozofiji.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas