Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Право је време да РИБЕ унесу одређене промене, а ДЕВИЦЕ реше стамбено питање

Погледајте како су вам звезде наклоњене овог викенда

1676044059_Shutterstock-astro.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Ован- дане пред вама искористите да саберете утиске везано за посао. Потрудите се да нађете време за себе, јер вас чека напорна радна недеља.

Бик- ако неки људи не подржавају ваше идеје морате се помирити са тим. То не значи да ви нисте у праву, али можда није добар тренутак за њих. Ви барем нисте импулсивни па немојте ни овог пута бити.

Близанци- радни колектив није задовољан вашом комуникацијом. Порадите на томе. За викенд имате лепо дружење са пријатељима и баш тада ослушните како други људи комуницирају.

Рак- полако се припремите за озбиљан судар са реалношћу. Нису сви ваши блиски људи искрени, а то ћете видети тј. осетити за викенд.

Лав- превише надмености никоме није донело добро, па ни вама. Морате да научите да прихватите критике. На послу се стварају кланови. Ви се морате неком приклонити. Размислите о свему овоме за викенд.

Девица- породица жели да се неке ствари промене. Ако немате решено стамбено питање, овог викенда се ствари могу вртоглаво променити у вашу корист.

Вага- партнер скоро да нема више разумевања за вашу одсутност. Шта је разлог томе ви знате. Очекујте напет разговор за викенд.

Шкорпија- задовољни сте тренутним стањем. Тако ће бити и за викенд. Поклоните га себи и својим активностима.

Стрелац- меланхолија која вас држи, је окидач да сада за викенд седнете и запитате се шта је то што вам црпи енергију.

Јарац- можда сте по први пут уморни од посла и обавеза. То је знак за рестарт. Немојте занемаривати поруке вашег тела и ума. Јако је битно знати застати и одморити се.

Водолија- блиској особи је непоходан савет и разговор од вас. Немојте је изневерити овог викенда. Своје обавезе оставите по страни и посветите се њој.

Рибе- ако сте желели да уведете измене у ваш живот јер се осећате тромо и незадовољно, викенд пред вама је право време. Немојте мислити да ће све ићи глатко, али на крају ћете бити и више него задовољни.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas