Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

ВИКЕНД ХОРОСКОП: За ВАГЕ стижу лепе вести, а РИБАМА долази њихових 5 МИНУТА

Водолије не треба да се оптерећују трачевима на послу, а за Бикове ће стресан период трајати до јануара.

1640271223_woman-gada83f171_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

Искористите енергију коју сада осећате да направите план за наредну недељу. Полако се ближи крај године, а ви имате још доста планова које нисте изложили. За викенд све лепо осмислите и полако почетком недеље један по један план изнесите како би растерећено дочекали крај године.

Бик

Нисте ок, осећате напетост и нервозу. Поготово када је однос са партнером у питању. Немојте реаговати на прву лопту. Стресан период ће трајати до јануара, онда ће се ствари поправити. До тада ви сваки викенд искористите за себе како би напунили батерије.

Близанци

Ваша комуникација је сада наглашена и помало умете да изнервирате људе. Тј да будете упорни да кроз комуникацију кажете све што мислите. То је људима напорно и тада наступа конфликт. Ви се дистанцирајте, покушајте да се не трошите толико јер ако неко заиста жели да му нешто објасните или покажете доћи ће сам до вас.

Рак

Вама је сада фокус на породици тј. новогодишњим празницима. Посао полако приводите крају, ту немате пуно стреса. Викенд искористите да се шврћкате по граду и да на време купите поклоне за вама драге људе.

Прочитајте још: Хороскоп за ЈАНУАР 2022.: Звезде доносе доста промена на које морамо бити СПРЕМНИ

Лав

Тренутна преокупација је посао. Ви сте све своје ресурсе потрошили у овој години потрошили на посао. Неки су успели неки не, неки су напола плана. Како год, немојте се додатно преоптеретити свој мозак питањима и под питањима. Полако , викенд служи да се ум и тело одморе. Тако и урадите.

Девица

Сада је све ок. Дом, породица, посао. Али ваш мозак тражи изазове. Ви већ сада размишљате о плановима за 2022. годину. То је ок, али не журите, до краја године је остало још мало па би било пожељно да викенд искористите само за себе и да напуните батерије.

Вага

Ви сте одлично расположени, осећате енергију новогодишњих празника и уживате у томе. Љубав је ок и само желите да време проводите са партнером, да се мазите и љубите. Што и радите и тако наставите. Радна недеља носи лепе вести за вас. Срећно!

Шкорпија

Помало сте уморни, и заиста чекате крај године како бисте се заиста одморили. Ваш умор није телесни већ умни. Пуно планова сте остварили и мозак је уморан. Ако сте у могућности овај викенд проведите са пријатељима уз лепу клопу и лепо вино.

Прочитајте још: Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Стрелац

Вама је у мислима само путовање или мини одмор. То не мора да буде иностранство или неки скупи аранжман. Само је битно да промените средину. То ће се и десити. Можда због посла нећете моћи да узмете колико сте желели дана, али зато је продужени викенд увек супер опција.

Јарац

Акценат је на љубави јер је присутна особа из прошлости. Ви не знате да ли да дате шансу или да прекинете контакт. Најбоље је да послушате своје тело шта вам оно говори. Обавезно искључите рацио. Викенд доноси лепе вести везано за посао.

Водолија

Напета радна недеља остаје иза вас. Викенд је време за пријатеље, дружења и добру књигу. Немојте се оптерећивати трачевима које чујете на послу. Звезде су на вашој страни, и ви ћете крај године дочекати смирени без тензије када је посао у питању. Верујте у себе.

Рибе

Ово је ваших 5 минута јер сте дефинитивно у центру галаксије. Ваша енергија је толико јака да ви где год да се појавите привлачите пажњу. Поготово када је супротан пол у питању. Викенд је идеалан за луди провод. Тада су велике шансе да упознате јако, јако занимљиву особу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas