Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРО

Хороскоп за ЈАНУАР 2022.: Звезде доносе доста промена на које морамо бити СПРЕМНИ

Сам почетак године носи лепу и раздрагану енергију јер је Месец у Стрелцу.

1640115574_pretty-girl-gb76dc7e38_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Већ 2. јануара 2022. године имамо млад Месец у Јарцу који ће бити у контакту са Ураном што нам даје визије и јаку интуицију, а пун Месец је 17.1. у Раку. Оно што је акценат за почетак године је Јупитер који улази у знак Риба.

Мало збрке у комуникацији нам доноси ретроградни Меркур од 14.1. до 4.2.2022. 

Јануар нам доноси доста промена на које морамо бити спремни. Месечеви чворови прелазе на осу Бик-Шкорпија, што ће довести до промене у банкарском систему и економији. 

Ован

У јануару планета Марс је у Стрелцу што ће код вас покренуту жељу за путовањем на које ћете вероватно и отићи, али будите опрезни јер ће Меркур кренути ретроградно, па се припремите на изненадне невоље. Они који су у вези предстоји вам леп љубавни период, док слободни Овнови могу да изненадно спознају љубав са особом која им је до сада била пријатељ.

Бик

Акценат је на вама тј. вашим приоритетима а то се ВИ! Бићете растрзани око посла и породице. Покушаћете да свима удовољите а једино коме је потребно да се удовољи сте ви. Тако да се окрените себи, својим потребама и жељама.

Прочитајте још: Ретроградна Венера у Јарцу до краја јануара 2022. наплаћује КАРМИЧКИ ДУГ: Партнери из ПРОШЛОСТИ се ВРАЋАЈУ

Близанци

Вама се сада још више изражава стрес који сте имали претходних месеци. Марс ће средином месеца кренути у ретро ход и то вам доноси још напетији однос на послу. Када је љубав у питању, слободни ће бити неодлучни, иако ће бити удварања. Заузети ће почети да размишљају о проширењу породице или ће ући у куповину заједничке некретнине.

Рак

Покушајте да свој лични живот задржите само за себе. Генерално атмосфера око вас како приватно тако и пословно је блага и нема стреса, зато је битно да покушате што дуже да је задржите. Емотивно сте испуњени и имате лепе тренутке са партнером и породицом генерално. Слободни Ракови маштају о правој љубави која им се може догодити овог месеца.

Лав

Код вас је поприлично изазовно и на послу и на љубавном плану. Посао вам одвлачи доста енергије, а поједини Лавови могу остати без посла, али тај период неће дуго трајати. Битно је само да не сузбијате стрес у себи. Љубавни живот били слободни или не, биће уздрман и пун неизвесности.

Девица

Ви у Јануару нећете имати онај осећај снаге и лојалности када је посао у питању. Из тих разлога је могуће да ћете послове остављати са стране, а они ће се гомилати. Све ћете ви то довести у ред, али је зато битно да у Јануару узмете одмор, да напуните батерије и пуном паром кренете напред.

Вага

Јануар је у боји посла, каријере и напретка. Сву своју енергију трошите у том правцу. То вам није тешко јер већ имате, а тек ћете имати бенефите у финансијском смислу. Када је љубав у питању, сада је време да лепо сагледате ствари и да видите да ли сте научили лекције из прошлости. Слободни маштају о искреној и лепршавој љубави.

Прочитајте још: НАЈВЕЋИ БАКСУЗИ У 2022: Ко остаје без партнера, а ко без новца открива кинески хороскоп

Шкорпија

Сада у Јануару све је везано за бизнис - ставите идеје на папир и изнесите их пред претпостављене.
Сада је право време за то. Ако размишљате о приватном бизнису, опет је савршено време. Како сте себе дали каријери, велика је вероватноћа да упознате јако занимљиву особу кроз посао. 

Стрелац

Јануар је јако леп месец за вас. Ваша енергија је сада на максимуму, имате снаге за све и нисте уморни. Фокус вам је каријера, као и љубав. Када је љубав у питању, на путовању на које ћете сигурно отићи у јануару, десиће вам се велика љубав. Они који су у вези сада ће се на још дубљем нивоу повезати са партнером.

Јарац

Вама се у Јануару враћа особа из прошлости која је јако дубок траг оставила. Ви сте на клацкалици да ли да је прихватите или да једноставно затворите та врата. Све радите по осећају. Планирате путовање које вам је заиста неопходно. Тада ћете напунити батерије, и даћете свој максимум на послу.

Водолија

Јануар је за вас месец организације. Једино ако све посложите на своје место, имаћете времена за све - за посао, за забаву, за љубав и за вас! Савет је да не улазите у расправу са колегама, јер ћете ви извући дебљи крај. Само полако, студиозно са приоритетима, и све ће заиста бити одлично по вас.

Рибе

Ваш владар улази у ваш знак. Тада је само битно да пожелите или замислите жељу, и она ће вам се остварити. Овај месец искористите да подигнете ваше границе. То ће радни колектив осетити и то ће вам бити велика одскочна даска када је каријера у питању. Љубав је ту и чека вас иза ћошка, ако сте слободни. Заузети имају диван однос са партнером и размишљају о заједничком животу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas