· · Коментари: 0
астро

Владавина ДЕВИЦЕ креће данас: На три хороскопска знака ће посебно утицати овај земљани знак

Сунце данас, 22. августа улази у знак Девице и доноси одређене квалитете који ће утицати на вашу личност, понашање и поступке

1661174096_woman-gab7a0d136_1280.jpg
Фото: пиxабаy

Ово је земљани знак који вам може донети стабилност, планирање, аналитички ум, али може учинити и да будете перфекциониста, неко ко себе критикује и превише форсира.

Иако има благодети, неким хороскопским знаковима Сунце у Девици може донети немир, несигурност, изазове - ево о коме је реч:

Близанци

Током лета сте били радознали и полетни лептир, али сада се сва та ваша енергија затвара, улазите у фазу чауре. Могуће је да с еповучете у себе, проводите више времена код куће. Иако ћете мислити да је ово фазе монотоније и да је летња радост одмора, уживања и забаве прошла - пријаће вам уземљење. Ваша владајућа планета Меркур креће ретроградно од 9. септембра до 1. октобра 2022, боравиће у вашем пољу креативности, па вас могу очекивати недостатак самопоуздања или креативне блокаде током овог транзита.

Прочитајте још: ТРИ ХОРОСКОПСКА ЗНАКА У СЕПТЕМБРУ ЧЕКАЈУ НЕВОЉЕ И ПРОБЛЕМИ: Они морају да буду опрезни

Водолија

Магична Водолија, за вас ће овај период бити изазован када је реч о романтичним везама. Могуће је да ће неке летње омансе пожелети да с еоднос продуби, али ви осећате да снисте спремни, желите да останете независни и слободни. Са друге стране, не желите да изгубите особу која вам је драга. Имаћете дилеме које ће вас мучити, а услед ретроградног Меркура пазите на кломуникацију, јер многе речи могу бити погрешно протумачене. Застаните, направите паузу, размислите и будите искрени! Само кроз искрену причу о осећањима могу вам се отворити неки нови видици.

Јарац

Сунце које пролази кроз вашу девету кућу високог образовања ће активирати филозофску чежњу за знањем у вама. Похађајте курс, радионицу или се уроните у књиге или подкасте које вам могу дати корисне информације. Преокрет се дешава када Меркур крене ретроградно у вашој 10. кући каријере (9-23. септембар) са могућим погрешним комуникацијама, незгодама или препрекама. Најбоље је да се извучете из ретроградног стања тако што ћете наставити да се ослањате на своје студије, књиге и учење, а не да се потпуно збуните. Верујте у своје знање, то је једини начин да се ослободите блокада када је реч о каријери.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 


 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.