Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВОЛИМ ТЕ! Хороскопски знакови који најтеже изговарају ову моћну реченицу: Многи ће се ИЗНЕНАДИТИ

Волим те. Једноставна и кратка реченица, али тако моћна.

1635425834_andjelina.JPG
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Не можемо је сви лако изговорити, али сви је желимо чути. У наставку проверите којим хороскопским знаковима она најтеже силази с усана.

1. БЛИЗАНЦИ

Овом знаку треба пуно времена да се препусти новој вези, а поготово да отворено и неспутано изражава своје осјећаје. Врло су знатижељни и често се препусте размишљањима о томе постоји ли за њих нетко бољи и зато теже улазе у озбиљне везе. Близанци "волим те" изговарају тек када схвате колико им особа заправо значи и да су им у потпуности предани.

2. ДЕВИЦА

Припадници овог знака у себи носе урођену потребу да све буде савршено, укључујући и везу. Девице су перфекционисти и стално преиспитују своје осећаје. Ако осете да нешто не ваља у љубавном односу, суздржаће се од изјављивања љубави, док све не буде онако како оне мисле да треба бити.

3. ШКОРПИОН

Шкорпиони не воле промене и преферирају дуге везе. За њих вреди правило да уз партнера остају у добру и у злу. Међутим, иако су предани љубавном односу од самог почетка, изговориће "волим те" тек када буду 100 посто сигурни да је веза озбиљна и чврста, јер не желе пре времена показати рањивост или бити повређени.

                           Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas