Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

За ова ТРИ ЗНАКА АВГУСТ ЋЕ БИТИ НАЈУЗБУДЉИВИЈИ: Очекују их незаборавни тренуци

Астролози предвиђају да ће за њих август бити најдиманичнији месец, посебно што се љубави тиче

1658253677_pexels-asad-photo-maldives-1024975.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Три хороскопска знака могу да очекују незабораван август., тврде астролози. Неко ће се поново срести са старом љубави, а неко ће завршити у љубавном троуглу. У сваком случају, њима ће лето бити веома узбудљиво.

Откријте у наставку да ли је ваш знак међу њима...

Ован

Овог лета, ви сте звезда! На крају крајева, Јупитер ц́е се кретати кроз вашу прву куц́у и донеће вам самопоуздање. А када се осец́ате самопоуздано, такође се осец́ате као да сте у додиру са вашим правим ја. А када се то дешава, привлачите љубавнике. То наравно може да вам донесе и низ проблема, ако сте у стабилној вези.

Овог лета многи мушкарци ће бити заинтересовани за вас, па је у таквој ситуацији врло могуће да се нађете у љубавном троуглу.

Прочитајте још: Датум рођења открива КАКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБОГАТИТЕ: Израчунајте свој број и сазнајте како до новца

Лав

Лавови ће моћи да бирају овог лета – на њихова врата покуцаће неколико добрих прилика. Венера је у Лаву, а зна се шта то значи – више шарма, више харизме, више љубави!

Просто ћете бити магнет за мушкарце! Зато ни бивши партнери неће остати имуни на вас, па ће вас салетати. Јупитер ц́е донети толико лепоте у вашу авантуристичку девету куц́у, што би могло да доведе до познанства са неким у кога *никада* не бисте очекивали да се заљубите.

Вага

Ако сте слободни и нисте у дугој и стабилној вези очекујте готово сигуран повратак неке старе и скоро заборављене љубави у живот.

Прочитајте још: Шта нам доноси транзитна Венера у Раку? Креће гледање кроз "ружичасте наочаре"

С обзиром на то да вам недостаје љубав, могуће је да ћете поново покушати, чак и ако нисте екстремно “загрејани” за ту особу. Не заборавите да вам је сада дата прилика да манифестујете везу какву сте одувек желели. Привлачите људе као магнет и потребно је само да то освестите. Свако на кога помислите биће ваш.

Бонус видео:

 

 

Пратита нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas