Oglas
· · Komentari: 0
astro

Šta nam donosi tranzitna Venera u Raku? Kreće gledanje kroz "ružičaste naočare"

Venera je 18. jula ušla u znak Raka

1658216293_people-g5830072e1_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Sama po sebi Venera u Raku daje dame koje su okrenute domu i porodici. Muškarci koji natalno imaju ovu Veneru traže starije partnerke koje im daju majčinsku ljubav. Za vreme ovog tranzita poželećemo poroširenje porodice, više vremena ćemo provoditi u domu, želećemo maksimalnu pažnju partnera, a mnogi će se upustiti u adaptaciju svog ličnog životnog prostora.

Prvi aspekt Venere u Raku je sekstil prema Uranu 2 avgusta. Ovaj aspekt se najviše odnosi na one koji nemaju partnera. Sada vam se dešava ljubav na prvi pogled. "Bum, tras" i on se pojavljuje potpuno neočekivano! Može da bude upoznavanje preko prijatelja ili preko četa. Na neočekivanim mestima… očekujte neočekivano!

Pročitajte još: Retrogradni Jupiter počinje 28.7: Nekome će doneti NAGLO NAPREDOVANJE U KARIJERI, a nekome POVRATAK VELIKIH LJUBAVI IZ PROŠLOSTI

7. i 8. avgusta trigon sa Neptunom - ljubav koja nije realna. Potpuna zanesenost, pogled kroz ružičaste naočare. Ne možemo da ih skinemo, ne vidimo mane, probleme, ne sagledavamo realno osobu preko puta nas. Skidanje naočara je bolno, razočaravajuće.

Zatim sledi izazovan aspek prema Plutonu 9. i 10. avgusta. Naočare smo skinuli, ali osećaj koji prolazi kroz kosti je prisutan i jak. Velika fizička privlačnost koja vodi u fanatizam, opsesiju i ljubomoru. Aspekt koji oduzima dah, vi se gušite, ali ga ne napuštate jer je toliko jak da vam ni vazduh ne treba jer ste svesni da kada ga udahnete čarolija prestaje!

BONUS VIDEO

 

Pratita nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas