Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Заблуде о ХОРОСКОПСКИМ знацима: Сазнајте да ли су Близанци стварно дволични, а Бикови похлепни и лењи

Најчешћи стереотипи о знацима Зодијака

1670664569_profimedia1.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сваки хороскопски знак је посебан, има своје позитивне стране, мане, предности и слабости, према мишљењу астролога. Ипак, за неке знакове Зодијака везују се разни стереотипи, неки од њих су близу истини, а неки су потпуно погрешни.

Ово су најчешћи стереотипи о сваком хороскопском знаку:

Ован

Најчешћи клишеи о Овну су: агресивност, брзина, снага воље, непопустљивост. Иако може у неким ситуацијама овако деловати, врло често су то мекани и нежни, љубазни, весели и изузетно отворени људи, поред којих је бити право задовољство.

Бик

Бикови су, према погрешном мишљењу, веома похлепни и лењи. Бикови имају развијену материјалну страну, али су врло дарежљиви. Што се тиче лењости, то је такође заблуда јер се Овнови никада не плаше да се лате посла и често су у њему врло успешни.

Прочитајте још: Венера је у Јарцу од 10. децембра и биће до почетка јануара: Доноси турбуленције у љубави овим знаковима

Близанци

Близанцима се углавном приписује да су дволични. Они су вешти у разним друштвеним улогама, али када сте им блиски, даже вам цело срце.

Рак

Ракови су нам увек представљени као породични људи који воле кућну удобност и карактерно су изузетно брижни. У ствари, Ракови су често они којима не смета да своје слободно време посвете забави и ћаскању са пријатељима. Да, они су одани и љубазни, али воле забаве, укусну храну и флерт.

Лав

Лавови су у схватању многих људи себични и мисле само на себе. Ово је неистина, јер за Лавове нема ништа драгоценије од среће друге половине, родитеља, деце, пријатеља...

Девица

Девице су све представљене као досадне, суморне, увек незадовољне и љуте. Заправо, када се опусте, Девице могу бити прилично забавне. У слободно време од посла и рутинских послова, оне су невероватно веселе и добродушне.

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas