Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Како се хороскопски знаци ПАКУЈУ и шта носе на ПУТ: Док Бик вади гомилу хране, Лава ће сви приметити на плажи - ево и зашто!

Ован се пакује 15 минута, а Водолија има најмањи кофер.

1625058294_MikonosYena.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ован

На првом месту је кофер и то црвени! Ован ко Ован мора да буде упечатљив. Пошто је стално у обавезама јер ради сто ствари, за паковање му остаје мало времена. За разлику од других он тада није нервозан, има енергију и то је паковање готово за 15 минута. Већ је у глави је осмислио шта му треба, ако и заборави нешто - није страшно. Ован увек носи наочаре за сунце, шешир или качкет, добру књигу за плажу и купаћи у јаркој боји.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Бик

Његово паковање је унапред осмишљено. Носи доста дрангулија са собом. Обавезно и неки рецепт за диван лагани летњи воћни колач. Поред тога обавезна је лежаљка за плажу јер Бик воли конфор. Обавезно су спаковани укусни сендвичи и леп колач за пут. Обавезна је и ешарпа и гомила козметике као и накит за плажу који ће се уклопити са купаћим костимом.

Ован носи црвени кофер, а Бик пакује храну.

Близанци

Прича, прича и само прича, шта понети ,када спаковати итд. И наравно све се ради у минут до 12 јер је све на речима код Близанца, практични део изостане. Када крене паковање посебан мини кофер је предвиђен за гомилу литературе, папира, оловака итд. Близанци стало нешто пишу, записују, читају. Његов одмор никако није статичан већ је осмишљен тако да се хотел мења на неколико дана.

Рак увек нешто заборави, Близанци имају мини кофер и мењају хотеле.

Рак

Воли одмор, али му не прија осећај што напушта свој стан и због тога носи буквално гомилу ствари како би имао све што му даје утисак као да је у свом дому. Гомиле ствари, крема, козметике, одевних комбинација које сигурно неће постићи све да изнесе. Главни проблем је да ли сам нешто заборавио?

Прочитајте још: У ГРОБУ зазиданом пре два миленијума горело је СВЕТЛО! У чему је тајна "вечите ЛАМПЕ"?

Лав

Као и све код Лава и сам процес паковања је гламурозан. То је најбољи и највалитетнији кофер. Најлепше тоалете, сандале, ципеле, јапанке и еспадриле. Купаћи заузима посебно место јер их има миниму 6 комада. Наравно, све му савршено стоји. Шминка, козметика, парфеми... У сваком случају када видите особу са три повећа кофера будите сигурни да је Лав у питању.

Лав има 3 кофера и по 6 купаћих костима.

Девица

Њено путовање је у "ексел табели". Месецима унапред направљен списак на који се увек нешто додаје. Када дође дан за пут Девица је савшено спакована. Нема шансе дас је нешто заборавила и још је сигурно понела и за друге у случају ако су они нешто заборавили. Маестрална је у организацији. Ствари су савршено опране , испеглане и спаковане. Оно што Девица носи поред основних ствари је ПЕГЛА. Замислите да видите њу не испеглану?! То се неће десити!

Прочитајте још: Бетмен је био дебељушкасти месар, а Холивуд је на њему зарадио милијарде! (ВИДЕО)

Вага

Слично Лаву минимум два кофера. Козметика је најбитнија. Он сигурно заузима један кофер. Не жури када је паковање у питању. Она то ради на суптилан начин. Подели ствари за плажу, за преко дана, и за увече. Више пари обуће је обавезно. Пре тога је отишла на третаман тела и лица и наравно са беспрекорном фризуром креће на пут.

Вага се споро пакује и креће са фризуром. Шкорпији је све у коеру прагматично.

Шкорпија

Њено путовање и однос према путовању и само паковање је најпрагматичније. Њој је потребан један омањи кофер, један купаћи, пешкир за плажу, неколико хаљина и одлична криминалистичка књига.И она је спремна. Шкорпија обожава сунце, удаљен плаже (увале) где нема пуно људи. Од јутра до марак она је на плажи, сунча се и скупља енергију.

Прочитајте још: Највише вампира живело је у Подунављу, а проблем је решен КИНЏАЛОМ

Стрелац

Он се не пакује јер је он увек делимично спакован. Отвара кофер у коме је већ доста потребних ствари са претходног путовања, а онда дода оно што је неопходно и он је спреман. Ноћ пред путовање вероватно неће спавати од узбуђења. Гледа мапа места, осмишљава на коју плажу отићи, где је најбоља журка и где има највише младог света.

Јарац

Смирено приступа паковању. Реално и прагматично доноси одлуку шта је потребно спаковати. Није баш као Девица, али је доста сличан. Његова табела је у његовој глави. Воли сведеније ствари као и купаће. Тачно израчуна колико му је потребно одевних комбинација, не носи своје скупе и квалитетне ствари јер иде на одмор и жели да изађе из своје "строге" униформе.

Јарац пакује мало, али корисно. Водолија носи најмањи кофер и лап топ. Рибе пакују шешир.

Водолија

Она и не носи кофер јер ће тамо где иде купити све! Шалу на страну, Водолија заиста није оптерећена паковањем. Она буквално носи неколико ствари које стану у онај мали ручни кофер за авион. Оно што сигурно носи је научни рад који ће на мору наставити да пише, лап топ, пуњач и крему за сунчање.

Прочитајте још: МАРС обећава: Нема више изолације, већ много СЕКСА на плажи! Пазите се једне ствари!

Рибе

Њена душа једнако је море. Рибе заиста нису захтевне када је море и одмор у питању. Није јој битно где иде, са ким и да ли смештај луксузан овакав или онакав. Њој је битно да има мир, да је кревет удобан и воли када смештај има базен. Од ствари носи само оно што је стварно битно, једино што се може издвојити је већа количина дивних лепршавих летњих хаљина, неколико дивних шешира и велике наочаре за сунце.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas