· · Komentari: 0
ASTRO

Zašto se razvode horoskopski znakovi? Devica traži čist račun, Ovan poštovanje, a jedan znak je VOJNIK u braku

Neki horoskopski znaci ostaju u braku po svaku cenu a neki jedini spas vide u razvodu.

1625143679_Depositphotos_33458855_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto

Ovan

Ulazi u brak na neki način "brzo". On nema stah od braka, vezivanja, da pripada nekome. On brak doživljava kao "posao". Sklopili smo ga i hajde sada da zajedno radimo na njemu. Daje kao i u poslu sto odsto sebe, voli, udovoljava, ali će uvek zadržati crtu predvodnika. Međutim, momenat kada on izlazi iz braka je kada monotono, jednolično. Ovan voli akciju i ako je nema on odlazi. Takođe brak napušta kada nema poštovanja i kada "ne idu u istom smeru". Ovan za sve ima biznis plan pa tako i za brak.

Pročitajte još: Kako se horoskopski znaci PAKUJU i šta nose na PUT: Dok Bik vadi gomilu hrane, Lava će svi primetiti na plaži - evo i zašto!

Bik

U brak ulazi kada oseti stabilnost, ljubavnu, materijalnu. On je sam po sebi materijalni znak i voli da pruža tu materijalnu i ljubavnu sigurnost i isto traži i od partnera. Bik je fenomenalan bračni drug i ne beži od obaveza. Ali preljuba je nešto što Bik ne oprašta. Kako je jak zeljani znak koji nije baš sklon promenama on ostaje u tom braku jer će retko jako retko on doneti odluku da se razvede. Iako ostaje u braku od tog odnosa doslovno pravi pakao.

Blizanci

Većiti optimisti i tako doživljavaju brak. Nemaju strah od njega, lagano ulaze u bračnu zajednicu. Sa njma je život lep, rasterećujuć, jer Blizanci nisu naporni i konfizni ljudi. Komunikacija je njima važna. Kada se to izgubi i postane tmurno i sivo on bez puno razmišljanja napušta tu zajednicu.

Bik traži materijalnu stabilnost, Blizanci da im bude lepo u zajednici, a Rak traži ljubav.

Rak

Brak je jednako ljubav. Jedino i samo tako oni ulaze u bračne vode. Vole, udovoljavaju. pružaju sve. Od partnera traže da zajedno stvaraju topli dom , potomstovo je na prvom estu. Međutim kako je Rak emotivan i krhk, i najmanja sitnica njemu može da naruši bračnu idilu. Kako god da se stvari odvijaju i da je najgori scenario Rak nikada neće u javnosti pokazati da nešto nije u redu. Pred svetom je sve savršeno i nikada , nikad se ne razvodi.

Pročitajte još: U GROBU zazidanom pre dva milenijuma gorelo je SVETLO! U čemu je tajna "večite LAMPE"?

Lav

Brak doživljava kao osvajanje džungle - teritorije gde je on predvodnik. On voli brak ali stvari moraju da se postave od početka na svoje mesto. On mora da bude na prestolu i on je taj koji dominira. Za uzvrat daje doslovno sve! Ali kada se taj lanac pokida i kada se pobrkaju lončići brutalno napušta brak.

Devica

Jaka i detaljna analiza pre ulaska u brak. Ni potpisivanje predbračnog ugovora nije mu strana. Devica voli da je račun čist. Kod nje nema šarenila, 2 plus 2 su 4! Ulazimo u brak da bi stvarali, da idemo ka istom planu, da stvorimo dom, da imamo decu. Ako samo jedan deo izostane: Zdravo doviđenja!

Pročitajte još: Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Vaga

To je neko ko ceo život traži svoju drugu polovinu. Vaga voli i priželjkuje brak. Konflikte rešava pričom pošto joj je diplomatija jača strana. Spremna je na svaki mogući kompromis pa čak ako ide i na njenu štetu. Čak je ustanju i prevaru da oprosti,  jer Vaga ima moto da je lakše kroz život ići u paru nego sam. Ume retko da napusti brak kada nema dovoljno pažnje i razumevanja.

Vaga ceo život traži drugu polovinu, Škorpija je posesivna, a Strelac dobar provod.

Škorpija

NJen moto je zauvek si samo moj i moj. Kada uđe u bračne vode Škorija menja svoj DNK kod. Od fatalne zavodnice ili zavodnika postaje najbolja majka, žena, ljubavnica i domaćica. Kod nje je jednostavno; prevara i sve je gotovo! Tada nastupa uragan i najbolje je da se partner preseli da drugu planetu, ne kontinent već planetu!

Pročitajte još: Bioritamska prognoza za JUL: Petici stiže NOVAC, Šestica menja život iz KORENA

Strelac

Kako je večito dete i sam brak doživljava kao avanturu, igru. Lak je lepršav u braku . Ne voli okove ne voli pravila ali nikada neće učiniti nešto što bračnog partnera može da povredi ili ugrozi. On voli brak i zajednici, napuša je samo onda kada mu se nameću ograničenja i kada dođe do posesivnosti i kada nema SLOBODU!

Jarac

Tradicionalista sa rigidnim pravilima. Vojska - zna se koja su zaduženja bračnih partnera, ko kada ustaje ko šta kada i kako radi itd. Daje sve za porodicu. Odličan je roditelj. Ali samo ako se jedna stvar prekrši ili se ne daj Bože desi i najmanji flert , prevaru da ne spominjemo on se razvodi.

Vodolija

Ulazi u brak ali mu taj papir niša ne znači. Vodoliju možete često da vidite u neformalnom braku. Veliki je genije koji služi za rušenje tabua. Usvajanje dece je jedna od njegovih opcija pored svoje dece. Voli život, brak i nauku. Ono što Vodoliji smeta i kada ona odlozi je manjak poštovanja, stagniranje u braku i nerazumevanje.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Ribe

Živim da te volim. Kada uđe u brak to je za nju do kraja života. Nežne su i suptilne i svakodnevnimsitnim pažnjama znaju da obraduju partnera. NJen problem je što sve što ne valja ubraku preuzima na sebe. Uvek misli da je samo ona jedino kriva. Kako to breme nosi sama na svojim plećima to je optereti ona počinje da se povlači u sebe i tada počinje da razmišlja o razvodu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.