Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗНАМО ШТА НАМ ДОНОСЕ ПЛАНЕТЕ У АВГУСТУ, АЛИ ШТА КАЖУ КАРТЕ? ТАРОТ предикције за сваки знак - 2 знака ће се баш намучити

Доносимо вам тарот читање за сваки знак зодијака за август 2023.

1691314138_shutterstock_2087606578.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Када је реч о астролошким прогнозама јасно је да нас чека паклени август. Везе, што љубавне, што пријатељске и породичне, биће на испиту, као и све везано за посао и финансије. Међутим, шта о свему кажу карте, односно тарот? 

Ова карте познате су по прецизном предвиђању судбине, те нема сумње да могу дати дубљи увид у то на шта се треба сконцентрисати, и какве нас "опасности" или благодети чекају. 

Ован

Тројка пехара (Тхрее оф Цупс) се појављује за Овна, што указује на радостне дане прослава и веза. Одлично је време да се окупите са пријатељима или вољеним особама, поделите своје успехе и ојачате своје везе. Ова карта сугерише хармонију и емоционално испуњење, па искористите ову позитивну енергију на најбољи начин.

Бик

Цар (Емперор) одликује Бика својим присуством, означавајуц́и дан ауторитета и стабилности. Можда ц́ете преузети водец́у улогу или доносити важне одлуке. Верујте својим инстинктима и црпите своју унутрашњу снагу. Време је за преузимање одговорности и стварање реда.

Близанци

Страница мачева (Тхе Паге оф Сwордс) улази у читање Близанаца, доносец́и радозналост и жеђ за знањем. Можда ц́ете наиц́и на нове идеје или информације које ц́е вас заинтересовати. Прихватите своју радозналу природу и будите отворени за учење. Само запамтите да уравнотежите своје интелектуалне активности са практичним деловањем.

Рак

Десет пенткла (Тхе Тен оф Пентацлес) сија у Раку, најављујуц́и дане обиља и сигурности. Ова карта указује на складан породични или куц́ни живот. Сјајан је тренутак да се усредсредите на стварање амбијента за негу себе и своје вољене особе. Ваши напори ка дугорочној стабилности ц́е уродити плодом.

Лав

Карта Снага (Стренгтх цард) краси Лава, симболизујуц́и храброст и унутрашњу снагу. Имате моц́ да савладате изазове са грациозношц́у и смиреношц́у. Искористите своју отпорност и покажите стрпљење и саосец́ање. Ова карта вас охрабрује да пронађете равнотежу између ваших нежних и асертивних квалитета.

Девица

Осам пехара (Тхе Еигхт оф Цупс) се појављује за Девицу, што указује на период интроспекције и транзиције. Можда размишљате да оставите нешто што вам више не служи. Верујте својој интуицији и предузмите кораке ка емоционалном испуњењу, чак и ако то значи отпуштање прошлости ма колико да то буде болно у овом тренутку.

Вага

Вага је у знаку Краљице мачева (Qуеен оф Сwордс), што указује на дане јасне комуникације и објективног размишљања. Имате способност да пресечете конфузију и уђете у суштину ствари. Користите своје аналитичке вештине да доносите информисане одлуке и нудите вредне увиде другима.

Шкорпија

Точак срец́е (Тхе Wхеел оф Фортуне) се окрец́е у корист Шкорпије, означавајуц́и дан промена и прилика. Прихватите оно што се дешава у вашем животу и будите отворени за нова искуства. Ова карта вас охрабрује да идете упоредо са током дешавања и верујете да вас универзум води ка позитивним исходима.

Стрелац

Витез од штапова (Тхе Книгхт оф Wандс) галопира у знаку Стрелца, доносец́и авантуристичку и динамичну енергију. Можда ц́ете се осец́ати инспирисаним да се бавите својим страстима и истражите неистражену територију. Искористите овај ентузијазам, али и осигурајте да су ваше акције усклађене са вашим дугорочним циљевима.

Јарац

Хијерофант (Тхе Хиеропхант) краси Јарца, симболизујуц́и традицију и духовно вођство. Ова карта сугерише тражење мудрости од успостављених система или ментора. Прихватите ритуале који вам доносе осец́ај повезаности и истражите своју духовну страну за лични раст.

Водолија

Седам мачева (Тхе Севен оф Сwордс) се појављује за Водолију, што указује на дан када треба бити опрезан у погледу обмане или скривених мотива. Верујте својим инстинктима ако нешто није у реду. Уверите се да су ваше акције у складу са вашим вредностима и избегавајте компромитујуц́е ситуације.

Рибе

Рибе примају Месец (Тхе Моон), који доноси дане интуиције и мистерије. Ваше емоције могу бити дубоке и можда ц́ете открити подсвесне увиде. Прихватите своју креативну и духовну страну, али будите свесни илузија које би могле да вам помуте расуђивање. Верујте свом унутрашњем вођству.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas