Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТАРОТ ХОРОСКОП ЗА ДЕЦЕМБАР: Отворите срце за неочекиване поруке и дарове, али не доносите исхитрене одлуке

У децембру нас очекује завршетак ретроградног хода више планета што ће нас натерати да сумирамо шта смо научили, а шта не у претходном периоду. Судбина ће проверити да ли смо научили лекције, а ко их није савладао мораће на поправни.

1700560366_shutterstock_1504432652.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

После шест месеци ретроградни Нептун завршава свох ход у назад 6. децембра. Овим се ставља тачка рушење илузија, маштања који су у сумболи ове планете. Јупитер планета обиља и богатства наставља свој ретро ход све до 30. децембра подсећајући нас на крају године да измиримо све дугове. 

Последњи ретроградни ход Меркура почиње 13. децембра и трајаће све до 3. јануара 2024. Биће ово период смушености, погрешних информација, неспоразума и лоших одлука. Ипак, судећи по прогнози астролога неће децембар бити лош.

 

Ован

Тарот карта: Пресуда и 5 пехара

Овнови, време је да застанете и размислите. Иако 5 пехара указује на то да ћете се овог месеца можда осврнути на тежа времена у вашем животу, тачније периоде губитка, разочарења и бола у срцу, то не значи да је све предодређено на пропаст. Пресуда наговештава да сада можда имате неку новооткривену перспективу и свест која ће ове догађаје обојити у новом светлу. Учите из својих грешака.

 

Бик

Тарот карта: Свет (обрнут) и 8 купова (обрнуто)

Цео свет за Бика је тренутно окренут наопачке, али то не значи да морате да се гушите у поразу. Заједно са обрнутим 8 пехара, можда се извлачите када су у питању ствари које вам више не служе или особа, очекивање или идеја коју имате о себи или другима. Ваша ограничена уверења, можда су оно што треба да преиспитате овог месеца.

 

Близанци

Тарот карта: Правосвештеник (обрнут) и Ас мачева (обрнут)

Близанци се овог месеца осећају помало ризично и неконвенционално. Када је Правосвештеник обрнут, значи да тренутно нисте заинтересовани да играте по туђим правилима. Конвенција и традиција су вам тренутно досадни. Такође, обрнути Ас мачева упозорава да не радите било шта превише брзоплето. Запамтите, могуће је бити иновативан и промишљен пре свега.

 

Рак

Тарот карта: Звезда (обрнута) и Ас пентакла

Рак има повољне прилике на путу, али ове ствари нису увек лаке као што се чини. Иако је Ас пентакла позитиван знак за прилике за посао, финансијске и бенефиције, преокренута Звезда указује на фрустрацију и стагнацију која се дешава на унутрашњем, духовном нивоу. Ако нисте повезани са сопственом унутрашњом визијом, мање је вероватно да ћете имати јасну перспективу о стварним приликама које вас окружују. Запамтите да право обиље прво долази изнутра.


 

Лав

Тарот карта: Цар, Двојка штапова (обрнуто)

Лав је можда она храбра особа која је другима тренутно потребна, али се такође бори да одржи корак са сопственим пословима. Цар указује на то да држите трон самопоуздања и вођства на који ће се други угледати овог месеца. Људи се ослањају на вас због ваше јаке стручности и снажног присуства. Међутим, Двојка штапова који су се окренули наопако напомињу да се можете осећати још потресније када је у питању ваша одговорност. Запамтите да се добар вођа не плаши да позове своје краљевство у помоћ.

 

Девица

Тарот карта: Висока свештеница (обрнуто) и 8 пентакла (обрнуто)

Девица свакако жели да се напуни продуктивним духом, али понекад се не може све свести на практичност. Обрнутих 8 пентакла описује вашу борбу са мотивацијом за радну рутину овог месеца. Можете одлагати или заостајати када су у питању ваши постојећи пројекти и одговорности. Висока свештеница обрнуто значи да доживљавате духовну, интуитивну блокаду у себи. Можда нећете морати да пролазите кроз више ставки са листе обавеза у исто време, можда ће вам прво требати добра медитација и организација.

 

Вага

Тарот карта: Кула и Тројка мачева

За Ваге Кула и Тројка мачева су помало злогласне карте које указују на преокрет и слом срца. Овај месец вам показује да размишљате о озбиљним темама трансформације и озбиљној нелагодности коју то повремено може изазвати. Ипак, не дозволите да вас то уплаши. Само зато што пролазите кроз неке промене и можда ћете доживети распад неколико познатих рутина, то не значи да је ово сумор и пропаст. Можда ће бити непријатно, али биће и бољих дана. После олује остаће јасан и чист пут. 

 

Шкорпија

Тарот карта: Точак среће и Четворка мачева (обрнуто)

Точак среће напомиње да је овај месец углавном ван руку Шкорпија, али да ће вас најбоље ствари у њему вероватно неочекивано пронаћи. Препустите се и држите своје срце и руке отворене, вољни да примите оно што Универзум може да понуди. Можда није тако лако као што звучи, наравно. Преокренута Четворка мачева може указивати на одређени отпор на вашој страни. Можда ћете желети да уђете у акцију чак и када од вас Универзум тражи да се одморите или успорите. Међутим, мораћете да верујете да ако вам се препрека постави на пут, то може бити само захтев за паузу и размишљање.

 

Стрелац

Тарот карта: Царица и паж мачева

Стрелац овог месеца прихвата креативан, комуникативан дух у себи. Царица је позитиван знак за ваше креативне способности, осећај изобиља и способност да успешно спојите одмор и рад. Паж мачева нуди младалачку, комуникативну предност у томе, уз напомену да ћете можда постићи више успеха у овим подухватима док комуницирате са другима. Не заборавите да уживате и да дате приоритет процесу над исходом.

 

Јарац

Тарот карта: Будала (обрнуто) и Краљ штапова (обрнуто)

Јарче, од вас се тражи да успорите пре него што донесете било какве исхитрене одлуке. Обрнута Будала предвиђа неке проблеме са покретањем ствари. Можда желите да наставите брзо и напред у нове почетке, али обрнути Краљ штапова описује ваш осећај амбиције и нагона који су потиснути и у хаосу. Можда се ништа не распада, али ништа не иде по плану. Овај фрустрирајући период може изгледати као да траје заувек, али у ствари, проћи ће као и сваки други. Стрпљење је сада потребније него икада.

 

Водолија

Тарот карта: Снага и Краљица мачева

Водолије, обавили сте добар посао. Сада је време да то и покажете. Краљица мачева говори о вашој независности и комуникативној способности. Сада с већом лакоћом савладавате конфузију, јер можете да видите шта је заиста важно. Све ово сте добро заслужили, јер карта Снаге указује да ова моћна енергија долази у први план, јер сте заиста размишљали о својим прошлим искуствима и из њих сте извукли поуке које су вам биле најважније. Свака вам част што сте добили битку. Сада је само преостало питање, шта ћете учинити са толиким добицима?

 

Рибе

Тарот карта: Обешени човек (обрнуто) и 7 мачева

Рибе и даље покушавају да се приближе промени и напретку, али то није био лак пут. Обешени човек и то обрнуто указује на ваше фрустрације стагнацијом. Можда се осећате као да сте размишљали о свему што се икада могло замислити, а сада само желите да кренете даље. Међутим, 7 мачева напомиње да ћете можда покушати да напредујете без превише размишљања о последицама, задубљени само у сопствене жеље. Савет је да свакако успорите и паузирате. Стање одмора и размишљања ће и даље бити боље од стања неуредног хаоса који је настао из досаде и незадовољства.
 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas