· · Коментари: 0

ДАНАС ЈЕ 2-2: Моћан низ бројева према нумерологији, шта можемо да очекујемо?

Датуми огледала су дани у којима имамо низ истих бројева, што је случај данас, 2. фебруара, имамо низ 2-2. Шта он према нумерологији и симболици представља?

1675338302_shutterstock_1647525568.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Овај датум огледа ће бити један од најважнијих у 2023. Број 2 је позитиван, сматра се лепим бројем са добром енергијом. 2. фебруар за многе од нас може бити повезан са срећом , мотивацијом и може нам помоћи да побољшамо расположење.

Које три ствари можемо да очекујемо док траје низ 2-2?

1. Прво, број 2 је повезан са снагом и менталном јасноћом. Колико год имамо задатака и обавеза, можемо да се изборимо са њима. Двојка је број равноптеже, па упркос бројним обавезама, не заборавите да оставите времена за себе, да се опустите, одморите, уживате. Независни сте, храбри и спремни да се суочите са разним препрекама, али ово је дан када треба д анаучите да не морате све сами. Можда можете, али не морате. Потражите помоћ тамо где вам је поотребна и можете створити супер тим, учврстити везе и себи допдатно олакшати.

2. 2. фебруар обележиће огроман пораст мотивације. Већина људи ће имати прилику да постави нове циљеве и намере. Стварност многих од нас може се променити набоље, јер ће постојати жеља да се нешто уради, да се нечему тежи. Могуће је да ођедном желите да се вратите на задатке које сте решавали у прошлости, али из неког разлога нисте могли да их завршите. Ако имате жељу да радите, немојте је заобићи. Сада је важно да се активирате. Одредите приоритете и немојте се плашити да будете креативни са својим плановима.

3. Овог четвртка можете мислима да се вратите у прошлост, размислите и освестите, зашто смо се у прошлости понашали на одређени начин, зашто сте са неким особама имали одређени однос, коме треба да опростимо, ко нама треба да опрости... Овај повратак у прошлост не треба да значи да ћете сада да проводите време у прошлости, али подразумева да рашчистите неке ситуације, ослободите их се и кренете напред.

Нека вам 2-2 буде дан пун позитивне енергије!

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.