Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Датум рођења открива КАКО МОЖЕТЕ ДА СЕ ОБОГАТИТЕ: Израчунајте свој број и сазнајте како до новца

Нумерологија открива формулу уз помоћ које ћете израчунати у којој области имате највише шансе да се обогатите

1658169764_pexels-alexander-mils-2068975.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Да ли сте икада помислили да је успех у животу повезан са датумом вашег рођења?  Уз помоћ нумерологије можете да сазнате своје способности, потенцијале, добре особине, да одредите у ком правцу треба да усмерите енергију да бисте постигли успех, у којој области је највише шанси да зарадите новац... Прво што треба да урадите јесте да сазнате свој број. На пример, ваш датум рођења је 3. јул 1968. Свој број рачунате тако што саберете све цифре 3+7+1+9+6+8= 34, разложите на једноцифрен број 3+4= 7. Ваш број је 7.

Прочитајте за свој број какав посао треба да радите, шта треба да урадите да бисте привукли богатство и шта је најбоље да избегавате:

Ваш број је 1

Људи са овим бројем су обично амбициозни, јаке воље и рођени за вође. Да бисте привукли богатство, морате да буде вешти у комуникацији, да будете лојални другима и водите активан живот. Среда је најбољи дан за решавање свих проблема које имате. Ово је најбољи дан за преговоре и закључивање споразума.

Негативне особине: себичност, понос, хвалисавост.

Прочитајте још: Ретроградни Јупитер почиње 28.7: Некоме ће донети НАГЛО НАПРЕДОВАЊЕ У КАРИЈЕРИ, а некоме ПОВРАТАК ВЕЛИКИХ ЉУБАВИ ИЗ ПРОШЛОСТИ

Ваш број је 2

Ако је ваш лични број 2, не би требало да радите сами, већ у тиму. Развијајући у себи друштвеност, бригу, љубазност, моћи ћете да стекнете осећај за ритам неопходан за рад са енергијом богатства. Када потписујете споразуме или уговоре, покушајте да то урадите држећи оловку с два прста.

Негативне особине: преосетљивост, неспособност да се ризикује, самодеструкција, недостатак воље

Ваш број је 3

Имате урођену интуицију, ентузијазам, задовољни сте оним што имате. Требало би да развијете свој глас и машту, стекнете више пријатеља. Фокусирајте се само на своју интуицију, нека вас она води. Чувајте се воде, овај елемент може постати огромна препрека на путу до новчаних токова.

Негативне особине: љубомора, нестрпљивост, некритичност.

Ваш број је 4

Развијајте озбиљност, стрпљење, самосвест. Планирајте само дугорочне пројекте, одустаните од краткорочних изгледа и брзих решења. Упркос урођеним склоностима за ментални рад, немојте оклевати да се бавите и физичким пословима. Водите рачуна о новцу који зарадите, уложите у свој дом и породицу.

Негативне особине: жеља за командовањем, критичност, притисак на друге, лењост, нестрпљивост, непопустљивост.

Ваш број је 5

Требало би да нађете посао из којег можете отићи и вратити се кад год желите. Финансијски успех ће доћи као резултат сарадње са другим људима. Немојте се плашити да промените области активности, да се опробте у нечем новом. Вама рутина брзо досади.

Негативне особине: неодговорност, равнодушност.

Прочитајте још: ИЗРАЧУНАЈТЕ: Ево шта ваше име и презиме говоре о нама

Ваш број је 6

Нисте вођа, већ следбеник. Да бисте створили повољну енергију за привлачење новца, обратите пажњу на своје окружење. Немојте се плашити да искористите чињеницу да сте слатки, допадљви и отворени. Људима делујете као правична особа која успешно решава задатке. Ваш финансијски успех има највише шанси да се догоди уколико се бавите образовањем, бригом о другима, уређењем дома...

Негативне особине: гордост, мешање у туђе ствари, тврдоглавост, потискивање

Ваш број је 7

Стално сте у потрази за новим сазнањима, волите да примате нове информације. Седам је број самаца: вероватно волите да проводите много времена сами са собом, као и да радите сами. Успех вам долази као резултат индивидуалног и напорног рада. Да бисте привукли богатство, искористите ово време за читање, размишљање, учење, измишљање нечег новог. Вама се не саветује физички рад, на тај начин нећете зарадити новац. Самоуверени сте, уравнотежени, имате изванредне менталне способности.

Негативне особине: нестрпљивост, склоност меланхолији, тајновитост

Ваш број је 8

Ваш пут до богаћења није лак; финансијски успех долази као резултат напора уложених да се повећа благостање. Требало би да научите да радите за друге. Потрудите се да уђете у велики бизнис, јер када почнете да радите у великој компанији, новац ће почети да навире. За постизање овог циља биће потребна храброст у доношењу одлука, чврсти принципи. Развијајте у себи говорничке вештине.

Негативне особине: претерана амбиција, занемаривање здравља, нетолеранција, злоупотреба моћи, шкртост.

Ваш број је 9

Развијте толеранцију и разумевање за проблеме других. Покушајте да помогнете и посаветујете друге како да реше финансијске проблеме, инспиришите их на радне подвиге. Не захтевајте од себе моћ, неограничено поседовање одређених ствари. Своје финансијско благостање можете значајно повећати ангажовањем у активностима везаним за рад у медицинским установама и непрофитним организацијама.

Негативне особине: бес, шкртост, малодушност, импулсивност, неодлучност.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas