Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ, 30. СЕПТЕМБАР: Бикови обратите пажњу на вољену особу, Лавови избегавајте расправе

Шта нам поручују звезде за први дан викенда

1696056363_shutterstock_1919376245-1-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Месец у вашем знаку, у напетом аспекту са вашим владаоцем Плутоном, упозорава да би требало да избегавате расправе са партнером и надређенима. Коњункција са астероидом Хирон, чини вас осетљивијим када је реч о неким догађајима из прошлости.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Одговара вам прелазак Месеца преко 12. поља, ако се бавите креативним занимањем. Не прија вам позиција Марса, владаоца партнерских односа јер доноси конфликте са вољеном особом. На краћем путу могућ сусрет са неким ко носи униформу на раду.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Још траје фаза пуног Месеца у Овну, који је данас под утицајем Сатурна, планете амбиције, па можете да приступите реализацији пројекта који сте дуго планирали, ако се бавите спортом, уметношћу, образовањем. Могући су ванредни издаци.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Још три дана сте под већим утицајем вашег владаоца, пуног Месеца, а данас се препоручује да будете тактичнији према сарадницима и рођацима. Добар аспект са Сатурном, касно поподне доноси вам подршку жена. Избегавајте расправе са Шкорпијом.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

У време фазе пуног Месеца у Овну, која траје три дана, размишљате о сарадњи са странцима из земаља немачког говорног подручја. У поподневним сатима можете да добијете вест о некој закаснелој исплати. Избегавајте расправе са сарадницима.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Месец у астролошком пољу финансија, под утицајем Плутона, симбола доминације, неповољно делује на однос са емотивним или пословним партнером. Послушајте савет једног Рака или Јарца. Новац вам пристиже преко паралелних или хонорарних послова.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Са Месецом у пољу партнерских односа, којим управља Марс, планета акције, будите спремни да се прилагодите новим околностима, како на радном месту, тако у односу са вољеном особом. Очекује вас увећање зараде, преко сарадње са странцима.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Напет аспект између вашег владаоца Плутона и Месеца у астролошкој кући свакодневице вас доста исцрпљује на нервној бази. Али вам зато позиција Сатурна одговара, уколико се бавите уметношћу или пословима који носе извесну дозу опасности.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Месец у астролошком пољу љубави и надахнућа, под утицајем Сатурна, доноси вам сусрет са некадашњом симпатијом, као и добре пословне прилике, ако се бавите неком сасмосталном делатношћу. Могући су непланирани трошкови у вечерњим сатима.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Месец у астролошкој кући приватног бизниса, доноси вам могућност обнове или проширења сарадње са особама које живе у иностранству. Брачни или дугогодишњи партнер, у поподневним сатима, покушаће да вас убеди у нешто што вам не одговара.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Одговара вам наглашен знак Ваге уколико планирате путовања или сарадњу са некадашњим пословним партнерима из другог града или земања немачког језичког подручја. Вољена особа жели да се више ангажујете око сређивања заједничког стамбеног простора.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Пун Месец у астролошком пољу посла и новца, под утицајем амбициозног Сатурна, из вашег знака, у вечерњим сатима доноси успех спортистима и Рибама чије занимање подразумева извесну дозу ризика. Партнер показује знаке љубоморе и посесивности.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas