Oglas
· · Komentari: 0
astro

DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. SEPTEMBAR: Bikovi obratite pažnju na voljenu osobu, Lavovi izbegavajte rasprave

Šta nam poručuju zvezde za prvi dan vikenda

1696056363_shutterstock_1919376245-1-.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec u vašem znaku, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Plutonom, upozorava da bi trebalo da izbegavate rasprave sa partnerom i nadređenima. Konjunkcija sa asteroidom Hiron, čini vas osetljivijim kada je reč o nekim događajima iz prošlosti.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Odgovara vam prelazak Meseca preko 12. polja, ako se bavite kreativnim zanimanjem. Ne prija vam pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa jer donosi konflikte sa voljenom osobom. Na kraćem putu moguć susret sa nekim ko nosi uniformu na radu.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Još traje faza punog Meseca u Ovnu, koji je danas pod uticajem Saturna, planete ambicije, pa možete da pristupite realizaciji projekta koji ste dugo planirali, ako se bavite sportom, umetnošću, obrazovanjem. Mogući su vanredni izdaci.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Još tri dana ste pod većim uticajem vašeg vladaoca, punog Meseca, a danas se preporučuje da budete taktičniji prema saradnicima i rođacima. Dobar aspekt sa Saturnom, kasno popodne donosi vam podršku žena. Izbegavajte rasprave sa Škorpijom.

LAV (23. 7 - 22. 8)

U vreme faze punog Meseca u Ovnu, koja traje tri dana, razmišljate o saradnji sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. U popodnevnim satima možete da dobijete vest o nekoj zakasneloj isplati. Izbegavajte rasprave sa saradnicima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkom polju finansija, pod uticajem Plutona, simbola dominacije, nepovoljno deluje na odnos sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Poslušajte savet jednog Raka ili Jarca. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih poslova.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Sa Mesecom u polju partnerskih odnosa, kojim upravlja Mars, planeta akcije, budite spremni da se prilagodite novim okolnostima, kako na radnom mestu, tako u odnosu sa voljenom osobom. Očekuje vas uvećanje zarade, preko saradnje sa strancima.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Plutona i Meseca u astrološkoj kući svakodnevice vas dosta iscrpljuje na nervnoj bazi. Ali vam zato pozicija Saturna odgovara, ukoliko se bavite umetnošću ili poslovima koji nose izvesnu dozu opasnosti.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkom polju ljubavi i nadahnuća, pod uticajem Saturna, donosi vam susret sa nekadašnjom simpatijom, kao i dobre poslovne prilike, ako se bavite nekom sasmostalnom delatnošću. Mogući su neplanirani troškovi u večernjim satima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkoj kući privatnog biznisa, donosi vam mogućnost obnove ili proširenja saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Bračni ili dugogodišnji partner, u popodnevnim satima, pokušaće da vas ubedi u nešto što vam ne odgovara.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Odgovara vam naglašen znak Vage ukoliko planirate putovanja ili saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima iz drugog grada ili zemanja nemačkog jezičkog područja. Voljena osoba želi da se više angažujete oko sređivanja zajedničkog stambenog prostora.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec u astrološkom polju posla i novca, pod uticajem ambicioznog Saturna, iz vašeg znaka, u večernjim satima donosi uspeh sportistima i Ribama čije zanimanje podrazumeva izvesnu dozu rizika. Partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas