· · Коментари: 0

Израчунајте БРОЈ своје животне стазе: Може вам рећи много о БУДУЋНОСТИ и путу који вас очекује

Све што треба да урадите је да саберете бројеве вашег датума рођења

1673434019_9157807adbdac911d8d837b415f32d5f1be3e0f1.jpg
Фото: Профимедиа

Поступак је једноставан, а може вам много открити о вама или о особи која вас занима. Податак који вам је потребан јесте датум рођења. Бројеве дана, месеца и године рођења збројимо и сведемо даљим збрајањем на број између 1 и 9, осим ако не добијемо бројеве 11 и 22. Те бројеве остављамо таквим.

Ево примера:

Ако је неко рођен 29.3.1981., па збрајамо: 2+9+3+1+9+8+1=33=3+3=6

Значи број његове животне стазе је број 6. Погледаћемо у тумачење што тај број значи, што он носи са собом и каква је његова животна стаза.

Други пример:

Ако је неко рођен рецимо 25.11.2000., па сабирамо: 2+5+1+1+2+0+0+0=11

Само кад у збиру добијемо бројеве 11 или 22, њих не сабирамо даље.

Тако је број његове животне стазе број 11.

Значи бројеви које можете добити овим рачуном јесу бројеви од 1 до 9, те бројеви 11 и 22. А сад откријмо њихову симболику.

Прочитајте још: Пет знакова имаће највише среће НАРЕДНИХ ШЕСТ МЕСЕЦИ: Свака жеља ће им се испунити

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 1

Животни стил ових људи зове се индивидуализам. Хтели, не хтели, многе ствари морају одрадити сами, па с временом ојачају и постају примери другима. Оно што се обично тражи и везује уз њих, јесу особине храбрости, воље, темперамента и динамике. Увек су активни и не могу да мирују. Који пут им је животна стаза испресецана многим борбама и препрекама, али они сами у свом карактеру носе све што је потребно да би се описано савладало. У својој активности често могу имати и среће. Изазов је оно без чега не могу, а такав им је и живот. Јер што зраче, то и привлаче.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 2

Код оних чији је живот обележен двојком, превладава сарадња и једна врста смирености, а који пут и пасивности. Ово су људи који набоље функционишу у пару и изразито су талентовани за дипломатију и сарадњу уопште. Увек им је лакше да делују у друштву, па их само понекад можете наћи саме. Развијају се и успевају постепено и код њих нема неких скокова.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 3

Овај број многи сматрају срећним и светим бројем. Људи с тим бројем имају истанчан осећај за склад, а посебно су надарени за контакте и комуникацију. Обично се нађу у позицији да повезују друге људе, преносе информације или упућују друге. Врло су елоквентни и натпросечно су сналажљиви. Није реткост да добар део живота проведу у покрету, па путујући с једног места на друго, па опет натраг и тако стално. Отворени су и с лакоћом склапају познанства, па су често радо виђени у друштву.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 4

Пут ових људи обележен је спорим и сигурним напредовањем, а особине њиховог карактера јесу доследност, упорност, конвенционалност и поштовање традиције. Они су сигурни чувари сопственог дома, а често и прави патриоте. Све што је сигурно и утврђено, њихово је подручје. Па ако можда њихов живот и не изгледа атрактиван, они функционишу на дуге стазе и кроз стрпљив и упоран рад. Оно што их издваја од других је да су обично одлични ослонци и најбоље раме за плакање. Кад поставе чврсте темеље, знају све изградити до краја. Ко тражи сигурност и чврстоћу нека се ослони на четворку.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 5

Животна стаза под обележјем петице пуна је богатих, а који пут и неочекиваних догађаја. Ови људи су креативни и способни за велике страсти. Знају ни од чега да направе прави догађај, па су омиљени међу људима, јер стварају оне вибрације да се увек нешто збива. Али, догађања која они пролазе могу ићи на обе стране, па кроз живот знају проћи и најневероватније неугодне догодовштине.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 6

Овим људима важна је равнотежа. Често пута кроз живот нађу се у позицији да могу или чак морају изабрати између две или више варијанти. Њихов избор своје будућности захтева од њих и преузимање одговорности за оно у што су се упустили. Зато њихов пут увек може отићи у два смера – онај који је добар или онај који није добар за њих, а последице преузимају сами. Врло су способни да живе с другима, важан им је брак, љубав и породица, јер ту налазе своју праву равнотежу, а такође су често и смирени и прилагодљиви. Тренутак одлуке за њих је кључ њиховог даљег пута у животу.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 7

Седмица је богата духом, независна и оригинална. И то је свети број који се састоји од 4 стране света плус свети број три, па је његова симболика врло занимљива и сложена. Ови људи често имају посебан пут, могуће и дословно да прођу много тога, од борби с околином или због неких својих идеја, до путовања и дубоких размишљања и откривања. То су оригинални истраживачи који у животу прођу свашта. Обично су изразито занимљиви другима, али нису увек склони да се вежу за њих. Више воле пријатељски него однос интимности.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 8

Стаза ових људи обележена је јасним и моћним деловањем. Имају смисла за материјално и обично успевају у послу, но нису без ризика. У животу се могу затећи и у опасним ситуацијама или дилемама из којих из извлачи само њихова хладнокрвност, издржљивост и снага. Обично након изазовних и ризичних догађаја стичу стабилан положај, а неретко и богатство.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 9

Још један у низу светих бројева, деветка увек обећава. Ово су непоправљиви идеалисти и племените душе којим је страно све што је ниско и подло. Који пут су наивци, али такође у таквом свом приступу, имају и среће, попут детета. Склони су даљинама, висинама и дубинама, па све што нема краја, њихово је подручје. Често се то манифестује и кроз живот испуњен дословним путовањима или путевима душе, која им дају широке хоризонте, па су ово најмоћнији филозофи, истраживачи, и људи велике толеранције. Изразито су отворенога духа и велики хуманисти. Увек следе своје идеале, а знају да се издигну изнад проблема. Храбри су и воле људе.

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 11

Животна стаза ових људи садржи у себи велике планове, но увек присутну црту искључивости. Способни су да утичу на друге људе, па могу остварити већа дела. Али истовремено, не подносе никакву врсту спутавања, што их може довести да играју на све или ништа. Такав ход по ивици зна за последицу дати фазе већих успеха, као и већих неуспеха, па је њихова животна стаза неретко обележена великим успонима, као и великим падовима. Због снажног карактера, они опет изнова настављају да граде порушено и својом вољом опет се уздижу до врха, па прича опет има свој наставак. Горе-доле-горе, итд…

БРОЈ ЖИВОТНЕ СТАЗЕ 22

Овај број затвара многе циклусе и наговештава животну стазу великих и глобалних циљева. То су обично људи који имају натпросечне способности и примерено њима, неретко добију прилику да делују на универзалном нивоу за општељудско добро. Због таквих својих особина и захтева које пред њих постави њихов пут, они најчешће занемаре властите интересе и делују на великим пројектима важним за друштво уопштено. Њихова стаза обележена је многобројним активностима у којим долазе до изражаја њихове одличне способности, а последице су дела која памте генерације.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.