· · Коментари: 0

Имате два или више истих бројева у ДАТУМУ РОЂЕЊА? Сазнајте објашњења нумеролога за сваку цифру

Да ли у датуму рођења имате бројеве који се понављају?

1675871563_shutterstock_1973029538.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Према нумеролозима, бројеви имају важну улогу у нашем животу, могу бити повезанио са карактером и разним симболима. У нумерологији се посевбан акценат ставља на бројеве који су у нашем датуму рођења, на основу скојег се рачуна и наш лични број. Али, шта значи када се исти бројеви понављају у датуму рођења?

Ако у датуму рођења имате четири идентична броја, то се може сматрати посебним знаком и симболом. Исти бројеви могу бити поређани један за другим или на различитим местима. Постоје и случајеви када се некоме датум рођења састоји само до два броја која се понављају у једном датуму - на пример: 19.11.1999.

Уколико ви у датуму рођења имате два или више истих бројева , ево шта то значи према нумеролозима:

Јединица - Ако у датуму рођења имате четири или више јединица, онда можете бити сигурни да свакако морате тражити срећу у комуникацији са људима. Највероватније, ваша судбина је породица. Треба да бринете о вољенима и трудите се да остварите добре међусобне односе. Присуство више јединица у датуму рођења сугерише да не треба да одустанете од својиох снова, већ да истрајете.

Двојка - Број 2, који се понавља четири или више пута, указује на то да особа са таквим датумом рођења треба да тражи себе у овом животу, ослањајући се на интуицију. Таква особа апсолутно дефинитивно има неку вишу сврху коју мора да научи. Могуће је да је то помагање другим људима у односима или пружање подршке онима којима је потребна помоћ у тешком периоду њиховог живота. Такви сусрети са таквим људима треба да се дешавају аутоматски.

Тројка - Ово је веома моћан број. Ако у датуму рођења имате више тројки, то указује на снажну енергију. Ваши снови се могу остварити довољно брзо, посебно ако верујете у њихово остварење и вољни сте да предузмете акцију. Нажалост, ако немате ни зрно вере, а глава вам је пуна сумњи и страхова, резултат ће бити супротан.

Четворка - Број 4, који се појављује најмање четири пута у вашем датуму рођења, одличан је показатељ да ваша личност, душа и карактер имају све што вам је потребно да бисте могли да постанете оно што желите. Ви сте особа која може постати успешна у било ком правцу - у развоју, у послу, стваралаштву и тако даље.

Петица - Број пет указује на вашу смиреност, као и на неку врсту дуалности. У вама се непрестано боре две суштине и два моћна почетка, али ово није добро против зла, већ умереност против импулсивности. Ваш живот је попут тобогана, али све се може променити у трену ако себи поставите крајњи циљ и почнете да следите свој сан, следећи здрав разум.

Шестица - Четири или више шестица у вашем датуму рођења могу указивати на изванредан ум, карактер, душу. Ви сте заиста јединствени, чак и ако то још нисте у потпуности разумели и нисте схватили сву дубину својих разлика. Ово није ни лоше ни добро. Искористите своју посебност и таленте како бисте побољшали свој и животе других људи.

Седмица - Седам је број среће. Зато присуство више таквих бројева у вашем датуму рођења указује на то да сте изузетно срећна особа. Чак и ако не мислите да сте баш срећни, оптимизам се врати и можете одмах да видите позитивнију слику света. Цените оно што имате и научите да будете захвални.

Осам - Број 8, поновљен четири више пута у вашем датуму рођења, указује на то да се највише фокусирате на дом. Можда сте посебно успешни у областима финансија и посла, али вам је важно да успоставите баланс са породичним животом. Осмица је симбол бесконачности, па је понекад потребно да се одвојите од мисли о новцу и размислите о нематеријалним стварима - ситницама које живот значе.

Деветка - Ако у вашем датуму рођења има више деветки, то сугерише да ваш успех не зависи углавном од случајности, већ од ваше мотивације. Требало би да запамтите да увек можете пронаћи корист у ономе што је на први поглед неповољно. Имате много енергије и снаге, активирајте се и искористите то за унапређење живота.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.