Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АСТРОЛОГИЈА

Који је ваш ИДЕАЛАН дан? Израчунајте свој СРЕЋАН ДАН у месецу на основу датума рођења

Постоје неки дани у месецу када вам је предодређен успех

1652992082_calendar-g718b607d9_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Да ли сте се некада запитали који је ваш срећан дан у месецу на који се можете ослонити и који можете узети као идеалан за неки нови посао, за нови пројекат или када је једно ставно предодређено да уживате и имате осмех на лицу цео дан? Уз помоћ нумерологије можемо једноставно израчунати срећан дан. Откривамо како да израчунате који је ваш срећан дан у месецу на основу свог датума рођења.

Прочитајте још: НАЈЗНАМЕНИТИЈЕ СРПКИЊЕ: За многе од њих нисте чули, а дугујемо им велику захвалност

Како се израчунава срећан број?

За израчунавање користи се број свог рођендана:

03.10.1990= 0 + 3 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 = 23 = 2 + 3 = 5

Затим израчунати дан у коме намеравате да реализујете важне ствари:

Прочитајте још: Зашто се каже "КАО ДА ЈЕ ПАО С КРУШКЕ"? Нећете веровати какво значење се везује за ову воћку

10.10.2015: 1 + 0 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 2 = 8

Сада, како би утврдили који дан ће бити успешан за ваш труд, саберите бројеве вашег рођења и број распореда дана,  Дакле, то је 5 + 8 = 13 = 1 + 3 = 4, то је 4. дан у месецу.  

Значење срећних дана

1. дан ће ојачати способности у свим настојањима. Овај дан је одлучујући за за све нове иницијативе: решите нагомилане проблеме, преузимајући акцију како би се постигао циљ. Овај дан ће помоћи онима који су почели радити са пословним трансакцијама, споразумима и уговорима.

2. дан посветите планирању, анализи и вредновању рада који је већ учињен. Суздржите се од одлучнијих акција за реализацију свега планирано раније. Одложите одлуку и све што је повезано са сложеним питањима, осим дневног посла који се не може одбити или посла који доносо утеху и мир. Контраст овог дана, као што се добар почетак може завршити неуспехом, а лоше почео пословање може обећати повољан исход. Дан сједињених тешкоћа у остваривању циљева могу бити удружени са неодлучношћу када се достигне.

Прочитајте још: ТРИК СА ШИБИЦАМА: Убаците их у воду у којој кувате јаја и решите проблем који мучи сваку домаћицу

3. дан је врло активан, тада је најбоље посветити што више пажње разним активностима и довршити давно почете послове. Овај дан је повољан за предузимање партнерских пројеката, оснивање заједничких улагања и пријатељских контаката. Уједињени напори за постизање циља могу донети позитивне резултате. Врло добар дан за разоноду. Овог дана је боље да се особа суздржи од конфликата, јер такви поступци могу се окренути против вас.

4. дан је боље провести дан код куће и посветити се више својим хобијима, него уобичајеним рутинским пословима. Овај дан је бескористан за почетак нових пројеката, бескористан за шпекулативне активности. Овог дана треба избегавати активности на отвореном.

Прочитајте још: Мистерија Стоунхенџа је КОНАЧНО РЕШЕНА - стручњаци успели да открију чему је служио (ФОТО)

5. дан је пун енергије и акције, авантуре и изненађења. На овај дан можете почети нове послове, пројекти могу бити под ризиком. Дуго очекивани успех може донети дуго започети посао.

6. дан тражи мир и склад. Овај дан врви од гужве, ризика и опасност од неправилног рада, одлучних акција и приртиска како би се постигао циљ. Посветите овај дан породици, дружењу са пријатељима, вољеним особама, пословима везаним за кућу, семинарима.

7. дан је време када се треба посветити интелектуалним активностима – студије, истраживачки рад, одобрења изума или открића, посвећивању уметности. Овог дана треба се посветити својим размишљањима о животним питањима – проналажењу правог решења из тешке ситуације. Овај дан може бити дан среће.

Прочитајте још: Да ли је храна за мачке БЕЗБЕДНА ЗА ПСЕ? Све што треба да знате о "крађи" из мачјег џака

8. дан је повољан за озбиљне и важне случајеве. Важне одлуке о том дану значи да ће се завршити врло брзо и да ће донети велики профит. Озбиљни иницијативе ће имати позитиван резултат. Овај дан је на снази ​​како би се постигли амбициозни циљеви за пословне комбинације, организацију и корпорацију.

9. дан је повољан за постигнућа у различитим подручјима: како комерцијалним, тако и финансијским пословима. Сматра се да овај дан добар за посвећивање јачању веза и контакта. За људе креативних занимања – ово је дан славе и победе.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas