· · Komentari: 0
ASTROLOGIJA

Koji je vaš IDEALAN dan? Izračunajte svoj SREĆAN DAN u mesecu na osnovu datuma rođenja

Postoje neki dani u mesecu kada vam je predodređen uspeh

1652992082_calendar-g718b607d9_640.jpg
Foto: Pixabay

Da li ste se nekada zapitali koji je vaš srećan dan u mesecu na koji se možete osloniti i koji možete uzeti kao idealan za neki novi posao, za novi projekat ili kada je jedno stavno predodređeno da uživate i imate osmeh na licu ceo dan? Uz pomoć numerologije možemo jednostavno izračunati srećan dan. Otkrivamo kako da izračunate koji je vaš srećan dan u mesecu na osnovu svog datuma rođenja.

Pročitajte još: NAJZNAMENITIJE SRPKINJE: Za mnoge od njih niste čuli, a dugujemo im veliku zahvalnost

Kako se izračunava srećan broj?

Za izračunavanje koristi se broj svog rođendana:

03.10.1990= 0 + 3 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 0 = 23 = 2 + 3 = 5

Zatim izračunati dan u kome nameravate da realizujete važne stvari:

Pročitajte još: Zašto se kaže "KAO DA JE PAO S KRUŠKE"? Nećete verovati kakvo značenje se vezuje za ovu voćku

10.10.2015: 1 + 0 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 2 = 8

Sada, kako bi utvrdili koji dan će biti uspešan za vaš trud, saberite brojeve vašeg rođenja i broj rasporeda dana,  Dakle, to je 5 + 8 = 13 = 1 + 3 = 4, to je 4. dan u mesecu.  

Značenje srećnih dana

1. dan će ojačati sposobnosti u svim nastojanjima. Ovaj dan je odlučujući za za sve nove inicijative: rešite nagomilane probleme, preuzimajući akciju kako bi se postigao cilj. Ovaj dan će pomoći onima koji su počeli raditi sa poslovnim transakcijama, sporazumima i ugovorima.

2. dan posvetite planiranju, analizi i vrednovanju rada koji je već učinjen. Suzdržite se od odlučnijih akcija za realizaciju svega planirano ranije. Odložite odluku i sve što je povezano sa složenim pitanjima, osim dnevnog posla koji se ne može odbiti ili posla koji donoso utehu i mir. Kontrast ovog dana, kao što se dobar početak može završiti neuspehom, a loše počeo poslovanje može obećati povoljan ishod. Dan sjedinjenih teškoća u ostvarivanju ciljeva mogu biti udruženi sa neodlučnošću kada se dostigne.

Pročitajte još: TRIK SA ŠIBICAMA: Ubacite ih u vodu u kojoj kuvate jaja i rešite problem koji muči svaku domaćicu

3. dan je vrlo aktivan, tada je najbolje posvetiti što više pažnje raznim aktivnostima i dovršiti davno počete poslove. Ovaj dan je povoljan za preduzimanje partnerskih projekata, osnivanje zajedničkih ulaganja i prijateljskih kontakata. Ujedinjeni napori za postizanje cilja mogu doneti pozitivne rezultate. Vrlo dobar dan za razonodu. Ovog dana je bolje da se osoba suzdrži od konflikata, jer takvi postupci mogu se okrenuti protiv vas.

4. dan je bolje provesti dan kod kuće i posvetiti se više svojim hobijima, nego uobičajenim rutinskim poslovima. Ovaj dan je beskoristan za početak novih projekata, beskoristan za špekulativne aktivnosti. Ovog dana treba izbegavati aktivnosti na otvorenom.

Pročitajte još: Misterija Stounhendža je KONAČNO REŠENA - stručnjaci uspeli da otkriju čemu je služio (FOTO)

5. dan je pun energije i akcije, avanture i iznenađenja. Na ovaj dan možete početi nove poslove, projekti mogu biti pod rizikom. Dugo očekivani uspeh može doneti dugo započeti posao.

6. dan traži mir i sklad. Ovaj dan vrvi od gužve, rizika i opasnost od nepravilnog rada, odlučnih akcija i prirtiska kako bi se postigao cilj. Posvetite ovaj dan porodici, druženju sa prijateljima, voljenim osobama, poslovima vezanim za kuću, seminarima.

7. dan je vreme kada se treba posvetiti intelektualnim aktivnostima – studije, istraživački rad, odobrenja izuma ili otkrića, posvećivanju umetnosti. Ovog dana treba se posvetiti svojim razmišljanjima o životnim pitanjima – pronalaženju pravog rešenja iz teške situacije. Ovaj dan može biti dan sreće.

Pročitajte još: Da li je hrana za mačke BEZBEDNA ZA PSE? Sve što treba da znate o "krađi" iz mačjeg džaka

8. dan je povoljan za ozbiljne i važne slučajeve. Važne odluke o tom danu znači da će se završiti vrlo brzo i da će doneti veliki profit. Ozbiljni inicijative će imati pozitivan rezultat. Ovaj dan je na snazi ​​kako bi se postigli ambiciozni ciljevi za poslovne kombinacije, organizaciju i korporaciju.

9. dan je povoljan za postignuća u različitim područjima: kako komercijalnim, tako i finansijskim poslovima. Smatra se da ovaj dan dobar za posvećivanje jačanju veza i kontakta. Za ljude kreativnih zanimanja – ovo je dan slave i pobede.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.