· · Коментари: 0
БРОЈ ЛИЧНИХ ИНИЦИЈАЛА

Саберите иницијале: Ако вам је тешко израчунајте свој БАЛАНС БРОЈ и наћи ћете решење!

У нумерологији, балансни број вам даје смернице о томе како најбоље да се носите са тешким или претећим ситуацијама.

carved-initials-1130753_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Људи доживљавају различите унутрашње одговоре на животне изазове. Неки се повлаче из тешких ситуација да би их проучили, док се други повлаче из својих емоција како би покушали да се спрече да било шта осете. Неки експлодирају емоцијама, али дозвољавају експлозији да брзо прође, а други се задржавају својим осећањима и држећи их пре времена које су требали да их пусте.

Када пролазите кроз емоционална превирања, број баланса постаје веома важан

Ваш Баланс број сматра се мањим утицајним - односно, све док ваш лични живот није избалансиран и више се морате ослањати на овај, балансни број. Када пролазите кроз емоционална превирања, број баланса постаје веома важан.

Како пронаћи свој балансни број

Да бисте схватили свој број баланса, додајте бројчану вредност иницијала свог пуног имена, име + презиме, а затим их смањите на једну цифру. На пример, уколико је ваше име Марко Марковић његов балансни број је 9 + 9 = 18, дакле 1 + 8 = 9.

Погледајте овај једноставан графикон да бисте израчунали свој сопствени број биланса, а затим прочитајте све о свом броју у наставку!

1 2 3 4 5 6 7 8 9
А Б Ц Ч Ћ Д ДЖ Ђ Е
Ф Г Х И Ј К Л Љ М
Н Њ О П Р С Ш Т У
В З Ж            

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број биланса - 1

Црпите снагу из себе, али будите спремнији да своје невоље поделите са пријатељима и породицом. Можете бити усамљеник суочен са проблемима, који вас могу издвојити током немирних времена. Будите отворени за савете других. Ово ће вам проширити поглед на проблем и дати вам нове информације на којима ћете засновати свој приступ. Снага, креативност и храброст су оружје којим ћете победити у рату.


Фото: Пиxабаy

Број биланса - 2

Користите такт и дипломатију. Будите мање емотивни. Претерано сте осетљиви и морате радити како бисте били уравнотеженији. Равнотежа и склад биће вам на располагању за тренутак када истински примените себе на неки проблем. Морате бити храбри у свом приступу решењу које тражите, а не да се одричете проблема јер се плашите конфронтације. Ваш урођени таленат је да пронађете обострано задовољавајуће решење за све, зато будите више оптимистични и безбрижни, и никако покушавајте да не раздужујете проблеме.

Прочитајте још: Да ли знате који су главни бројеви у нумерологији? Постоје само ТРИ, а имају посебно значење

Број биланса - 3

Искористите свој шарм да утичете на забрињавајуће ситуације са којима се суочавате. Можете бити изузетно емотивни кад се суочите са проблемом, зато покушајте да контролишете ову тенденцију. Потребан вам је степен објективности. Можете постати превише лично везани за решење које тражите, тако да не видите друге опције или гледате мимо утицаја који би решење могло да има на друге људе. Будите пажљивији и оптимистичнији у приступу проблемима како бисте постигли више узајамно задовољавајућа решења са другима.

Прочитајте још: Рођени сте између првог и десетог датума у месецу? Ево коју симболику носе ти датуми

Број биланса - 4

Покушајте да имате перспективу и светлији став према емоционално набијеним питањима. И контролишите свој бес, дисциплина је твоја права снага. Било би добро да узмете у обзир и потребу за компромисом. Ваш осећај правде мора бити уздигнут на други ниво где су такве врлине као што су опрост, саосећање и дубоко разумевање водеће светло. Практичан приступ тим идеалима је да се покушате ставити у ципеле особе са којом сте у сукобу. Увек има више углова проблема него што то обично мислите.

Прочитајте још: Који је ваш омиљени број и коју поруку носи?

Број биланса - 5

Много је мудрије за вас да се фокусирате на свој проблем, уместо да га покушавате избећи. Можете покушати да избегнете то тако што ћете се препустити чулима да не осећате сукоб. Пазите да побегнете од хране, алкохола и дроге. Способни сте да пронађете високо креативно решење за сваку ситуацију у тренутку када се заиста уложите. Одговор се добро крије.

Прочитајте још: Израчунајте свој биоритамски број и сазнајте која планета њима влада

Број биланса - 6


Фото: Пиxабаy

Ваша снага лежи у вашем разумевању људи и основним условима сукоба. Али можете се ослонити на пријатеље и породицу да вам пруже утеху, уместо да сами и директно управљате ситуацијом. Могуће је да ћете се повући у добра осећања која пружају људи који нису умешани у вашу ситуацију. Одговорност је стварно питање овде. Ви сте помогли да се створи ситуација у првом реду и да се пронађе суштински део решења. Прихватите своју улогу.

Прочитајте још: Свака генерација има свој број који открива њихове заједничке особине

Број биланса - 7

Када се појаве проблеми, склони сте повлачењу у неко сигурно уточиште унутар себе и надамо се да нећете морати да се носите са тим. Ипак, јасноћа и аналитичке способности вашег ума више су него довољне да вам омогуће увид у ваш проблем и јасан пут ка његовом решавању. Морате да радите на суочавању са собом и проблемима са којима се сусрећете неемоционално и смирено. Можете бити заокупљени емоционалним аспектима проблема, који замагљује ваш ум и спречава вас да искористите своју јасноћу да бисте пронашли решење. Пребројите емоцију и пронаћи ћете одговор.

Прочитајте још: Израчунајте и откријте који месец је идеалан за ваше нове пословне подухвате

Број баланса - 8

Морате користити своју значајну снагу на уравнотежен начин када тражите решења за емоционална питања. Моћите употребљавати моћ на манипулативни начин, а не да се начелно сукобљавате са људима. Уместо тога, прихватите личну одговорност за проблем и његово решење - имате огромну креативност и руководство да бисте пронашли одговор на готово сваки проблем. Покушајте да не форсирате своје сопствено решење на групе, већ укључите њихове бриге и идеје у веће решење које можете донети. Научите да користите моћза добро свих, а не само једне.

Прочитајте још: Тихи сте или пуни самопоуздања? Ваша сатница рођења све говори

Број биланса - 9

Решења која тражите ћете наћи када саосећате са бригама других. Имате дар за разумевање широког спектра људи и увид у ширу слику. Али пречесто се повлачите у самоћу у којој себе сматрате аристократом, изнад масе. Одговоре можете пронаћи тако што ћете се спустити до практичне стварности у којој људи живе. То је у давању које ћете добити.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.