· · Komentari: 0
Zanimljivost

Izračunajte svoj bioritamski broj i saznajte koja planeta njima vlada

Sve naše osobine skrivene su ipod našeg biorotamskog broja, koji nam je određen datumom, odnosno danom rođenja

calendar-3073971_960_720.jpg
Foto: Pixabay

Bioritamski broj pokazuje sve naše potrebe, ali i navike i osobine po kojima je svaka osoba prepoznatljiva i koji su skriveni ispod jedne cifre.

Ovaj broj pokazuje kako mi doživljavamo svet i kako drugi doživljavaju nas. Izračunava se na osnovu datuma rođenja i predstavlja jedinstven i konačan, jednocifreni broj.

Lični bioritamski broj se dobija iz datuma rođenja, sabiranjem dana i meseca rođenja, sve dok ne dođemo do jednocifrenog broja.

Pročitajte još: Kineski horoskop PRVI DEO: Ovo je godina PACOVA, a mnogi će se obogatiti

Na primer, bioritamski broj osobe rođene 17.07.1988. godine se dobija sabiranjem datuma i meseca rođenja. Dakle, to bi izgledalo ovako: 17 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Svakim bioritamskim brojem vlada i određena planeta. Izračunajte svoj broj i vidite koja osobina je određena svakom planetom.

Pročitajte još: RIBE vole potkrovlja, a LAVOVI trgove: Horoskopski znak razotkriva gde volite da živite!

Jedinicom vlada Sunce. Energične osobe, pune volje i želje, ali za postizanje ličnih ciljeva

Dvojkom vlada Mesec. Veoma emotivne osobe, često promenljivog raspoloženja

Trojkom vlada Jupiter. Osobe koje zrače pozitivnom energijom, te lako stupaju u kontakt sa drugim ljudima

Četvorkom vlada Saturn. Veoma realne osobe, koje stoje čvrsto na zemlji.

Peticom vlada Merkur. Snalažljive i inteligentne osobe, kojima je uspeh zagarantovan.

Šesticom vlada Venera. Nosioci neodoljivog šarma i harizme. Uvek su zapaženi u društvu.

Sedmicom vlada Uran. Nestalne, promenljive i nesvakidašnje osobe. Neobične osobe.

Osimcom vlada Mars. Vole život i uživaju u njemu maksimalno. Sve rade srcem.

Devetkom vlada Neptun. Vrlo komplikovane i zahtevne osobe, koje uvek znaju šta žele. Sa njima je skoro pa nemoguće izaći na kraj.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.