Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Нумеролози откривају ТЕХНИКУ манифестације 888: Можете привући НОВАЦ и вољену ОСОБУ

Мотивишите себе да остварите све што сте замислили

1664269145_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Према нумеролозима, бројеви имају посебну моћ, енергију и симболику, а такође се користе и у техникама манифестације и привлачења онога што желимо. Постоје одређени низови бројева за које се сматра да су посебно погодни за активирање законапривлачења, а један од њих је 888.

У нумерологији, број 8 представља богатство, обиље и просперитет, представља симбол бесконачности. Низ бројева 888 један је од најсрећнијих, а ево како да урадите метод манифестације:

Метода 888 функционише слично као и друге методе манифестације, а све што треба да урадите јесте да поставите своју специфичну, јасну намеру, претворите је у кратку, позитивну афирмацију, затим да сваког дана визуелизацију осам минута одређену намеру, напишете је осам пута у виду афирмације, осам дана заредом.

На овај начин можете себе мотивисти да урадите оно што заиста желите, да се посветите својим сновима и остварите их. Када имате у себи снагу и енергију која вас покреће, можете остварити жеље и учинити да постанете боља верзија себе.

Прочитајте још: Нумерологија открива какав ПАРТЕР је идеалан за вас: Погледајте шта вам је најважније у љубави

Методу манифестације 888 можете користити за различите технике привлачења, па на пример за остварење намере са новцем, не морате да наведете када и колико новца желите. Важно је да се фокусирате на емоције, захвалност, осећања. Кључне речи повезане са бројем осам су богатство, просперитет, обиље, бесконачност, успех, експанзија и слично. Подесите на свом телефону тајмер на 8 минута, а онда затворите очи и одговарајте на следећа питања:

Како се осећате када замислите додатни новац који желите?

Шта за вас ова сума представла?

Да ли можете да доживите нешто што раније нисте могли?

Да ли је то осећај олакшања, смирености, узбуђења, радости?

Можда би било од помоћи да одаберете одређени сценарио у којем можете замислити примање новца. Ово помаже да повежете своју подсвест са новом, жељеном стварношћу. Затим, када осетите високу вибрацију и потпуно сте повезани са својом визуелизацијом, једноставно напишите афирмацију осам пута. Радите то осам дана за редом.

Да бисте манифестовали љубав методом 888, следићете све исте кораке, са једним додатком — можете додати у свом уму визуализацију лика особе коју желите да манифестујете. Све што треба да урадите је да прво кристално јасно разјасните своју намеру. Морате да разумете шта желите са овом особом.

Замислите ову особу, визуализујте каква енергија је окружује, какво је њено срце, како би требало да изгледа ваш први састанак. Будите детаљни, замислите како се током овог сусрета осећате, шта сте обукли, о чему причате, освестите лептириће у стомаку... Затим креирајте своје позитивне афирмације за љубав осам пута, и понављајте технику 8 дана.

Чуда су могућа ако заиста желимо да им се препустимо!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas