Oglas
· · Komentari: 0

Numerolozi otkrivaju TEHNIKU manifestacije 888: Možete privući NOVAC i voljenu OSOBU

Motivišite sebe da ostvarite sve što ste zamislili

1664269145_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Prema numerolozima, brojevi imaju posebnu moć, energiju i simboliku, a takođe se koriste i u tehnikama manifestacije i privlačenja onoga što želimo. Postoje određeni nizovi brojeva za koje se smatra da su posebno pogodni za aktiviranje zakonaprivlačenja, a jedan od njih je 888.

U numerologiji, broj 8 predstavlja bogatstvo, obilje i prosperitet, predstavlja simbol beskonačnosti. Niz brojeva 888 jedan je od najsrećnijih, a evo kako da uradite metod manifestacije:

Metoda 888 funkcioniše slično kao i druge metode manifestacije, a sve što treba da uradite jeste da postavite svoju specifičnu, jasnu nameru, pretvorite je u kratku, pozitivnu afirmaciju, zatim da svakog dana vizuelizaciju osam minuta određenu nameru, napišete je osam puta u vidu afirmacije, osam dana zaredom.

Na ovaj način možete sebe motivisti da uradite ono što zaista želite, da se posvetite svojim snovima i ostvarite ih. Kada imate u sebi snagu i energiju koja vas pokreće, možete ostvariti želje i učiniti da postanete bolja verzija sebe.

Pročitajte još: Numerologija otkriva kakav PARTER je idealan za vas: Pogledajte šta vam je najvažnije u ljubavi

Metodu manifestacije 888 možete koristiti za različite tehnike privlačenja, pa na primer za ostvarenje namere sa novcem, ne morate da navedete kada i koliko novca želite. Važno je da se fokusirate na emocije, zahvalnost, osećanja. Ključne reči povezane sa brojem osam su bogatstvo, prosperitet, obilje, beskonačnost, uspeh, ekspanzija i slično. Podesite na svom telefonu tajmer na 8 minuta, a onda zatvorite oči i odgovarajte na sledeća pitanja:

Kako se osećate kada zamislite dodatni novac koji želite?

Šta za vas ova suma predstavla?

Da li možete da doživite nešto što ranije niste mogli?

Da li je to osećaj olakšanja, smirenosti, uzbuđenja, radosti?

Možda bi bilo od pomoći da odaberete određeni scenario u kojem možete zamisliti primanje novca. Ovo pomaže da povežete svoju podsvest sa novom, željenom stvarnošću. Zatim, kada osetite visoku vibraciju i potpuno ste povezani sa svojom vizuelizacijom, jednostavno napišite afirmaciju osam puta. Radite to osam dana za redom.

Da biste manifestovali ljubav metodom 888, sledićete sve iste korake, sa jednim dodatkom — možete dodati u svom umu vizualizaciju lika osobe koju želite da manifestujete. Sve što treba da uradite je da prvo kristalno jasno razjasnite svoju nameru. Morate da razumete šta želite sa ovom osobom.

Zamislite ovu osobu, vizualizujte kakva energija je okružuje, kakvo je njeno srce, kako bi trebalo da izgleda vaš prvi sastanak. Budite detaljni, zamislite kako se tokom ovog susreta osećate, šta ste obukli, o čemu pričate, osvestite leptiriće u stomaku... Zatim kreirajte svoje pozitivne afirmacije za ljubav osam puta, i ponavljajte tehniku 8 dana.

Čuda su moguća ako zaista želimo da im se prepustimo!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas