Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕРОВАЊЕ

Вечерас је ноћ МЛАДОГ МЕСЕЦА, која је идеална за промене: Привуците успех на ЉУБАВНОМ и ПОСЛОВНОМ плану уз следеће речи

У ноћи 4. новембра почиње Млад месец у Шкорпији, у 22:15.

1636023316_Depositphotos_54307121_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Млад Месец у знаку Шкоприје 4. новембра засијаће на небу и донеће једну нову и свежу енергију. Његова моћ је у променама, трансформацији коју доноси, покретачкој енергији и жељи да се нешто ново догоди.

Колико год ово деловало позитивно, током периода младог Месеца можемо се сусрести са разним изазовима и тестовима, који се тичу посла.

Већина ствари заправо зависи само од вас и ваших мисли.

Ако размишљате о неизвесној будућности, привући ћете страхове, сумње и нелагодност. Покушајте да прихватите промене, усредсредите се на њих, а онда их искористите у своју корист, и имаћете успехе и на пословном плану.

Прочитајте још: Нумеролози ОТКРИВАЈУ: Ово су најсрећнији дани за ВЕНЧАЊА у 2022. години, а један дан је посебно ВАЖАН

Млад месец и љубав

Млад Месец може бити и сјајан период за распетљавање неких старих односа и образаца, посебно на љубавном плану. Ова снажна и моћна енергија може вам помоћи да се повежете са партнером, решите се неких мрачних сенски из прошлости и поново почнете испочетка. Сваки почетак је леп, а ви се потрудите да на овом изгладите темеље љубави.

Афирмације за посао и љубав

Вечерас у ноћи младог Месеца у Шкорпији пожељно је изговорити неке од следећих афирмација, у складу са жељама и тежњама које имате.

- Опраштам себи прошлост и отворена сам за добро које предстоји.

- Имам моћ да обликујем своју стварност.

- Дозвољавам љубави да ме испуни.

- Призивам обиље и богатство у свој живот.

- Будим у себи моћ и прихватам почетак.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas