Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГЕНИЈАЛАН ТРИК! Девојка претворила унутрашњост аута у ВЕЛИКИ КРЕВЕТ - уштедите новац на путовању (ВИДЕО)

ТикТок трик за аутомобиле постао је виралан након што је открио како можете да претворите унутрашњост свог аутомобила у кревет за неколико секунди

1654241729_-0696182628.jpg
Фото: Принтскрин/ТикТок/victrxia
Oglas

Видео, који је поставила звезда Тикока victrxia, већ је прегледан више од девет милиона пута, што није ни мало изненађујуће будући да у временима кризе свако хоће да уштеди, поготово када је путовање у питању, па су многи почели да се интересују за камповање колима.

ТикТок видео почиње речима : „Желела сам да испробам ово на својој Хонди Сивик."

На снимку се види како човек спушта наслоне предњих седишта у аутомобилу без причвршћених наслона за главу. Чини се да ово помаже да се предња седишта савршено поравнају са задњим, стварајући довољно простора да неко легне као да је у питању кревет.

Прочитајте још: ШЕСТ ТРИКОВА који ће вам помоћи да постанете ВЕШТИЈИ У ВОЖЊИ: Ово су тајне најбољих возача

На снимку се даље види како Викторија покушава да испроба трик на сопственом аутомобилу.

Она уклања наслоне за главу и гура предње наслоне за леђа ка задњим седиштима. Не постављају се сасвим у равни као на снимку на почетку, али и даље стварају веома удобан простор за лежање.

@victrxia Answer @im_siowei ♬ original sound - victoria

Тиктокерка је остала одушевљена: „Шта дођавола. Не могу да верујем да је ово заиста функционише. Мој ауто је супер простран, ох. Зашто се нисам раније сетила овога."

Прочитајте још: Забележен пораст продаје КАМПЕРА: Еколошки савети како да се упустите у овакве туристичке авантуре

Вреди напоменути да овај трик неће радити у свим аутомобилима, јасно на онима са два седишта, али и на аутомобилима са електричним предњим седиштима.

Људи су одушевљени триком и многи су рекли да ће ову "фору" испробати и на својим аутомобилима.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas