· · Коментари: 0
ЖЕНСКИ УГАО

Да ли сте знали да ЖЕНЕ диктирају трендове у АУТО ИНДУСТРИЈИ? Ево шта им је пресудно за избор аутомобила

Жене нису занемарљива категорија када је реч о аутомобилима

1663443495_genesis-gdedc8108b_640.jpg
Фото: Pixabay

Већ је научно доказано да жене уопште нису тако лоши возачи, већ напротив да су статистички бољи возачи од већине мушкараца. Постоје значајне разлике у посматрању аутомбила пре свега због чињеница да их жене посматрају као превозна средства. Ипак, наравно да жене никада неће пристати да возе баш савкакав аутомобил јер постоје многи критеријуми којима се оне воде приком одабира, а највише се то односи на естетику самог аутомобила.

Прочитајте још: Како уклонити флеку ИСЦУРЕЛОГ УЉА из аута са вашег прилаза: Овим спречавате да токсини продру дубље у земљиште

Жене пре свега преферирају возило које је приступачно, има довољно простора за смештај свих потребних ствари, које је економично када је у питању потрошња горива и које пружа мининум сигурности. 

Жене аутомобил не посматрају као “љубимца”, а избор свог возила базирају на естетици и визуелном осећају који аутомобил пружа. Важна ствар је форма, линија и боја. Оно на шта посебно обраћају пажњу јесте унутрашњост, која мора бити лепих линија, као и да боја седишта буде уклопљена са бојом каросерије.

Прочитајте још: Како уклонити флеку ИСЦУРЕЛОГ УЉА из аута са вашег прилаза: Овим спречавате да токсини продру дубље у земљиште

Наравно, јасно је да жене желе аутомобил који је лак за вожњу и уз то да има све погодности које им могу учинити животе једноставнијим. 

Жене у ауто индустрији

Занимљиво је то да су најновија истраживања покала да жене чешће купују и изнајмљују аутомобиле него мушкарци, па постоје они који тврде да љепши пол заправо и диктира трендове у аутомобилској индутрији. Ако погледате светске сајмове аутомобила, видећете да најпознатији произвођачи аутомобила све чешће нуде пинк, љубичасте или циклама каросерије. Интересантно је и да жене све више бирају јаке и брзе аутомобиле, односно да се све мање „плаше“ да седну у велики ауто, који има јак мотор и велику потрошњу.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.