· · Коментари: 0

Ово је СУПЕРКАР БЛОНДИ: Од оспораване личности до МИЛИОНСКИХ УГОВОРА!

​Од исмевања у раним фазама аутомобилске каријере до процењених 1,4 милиона долара за једну њену објаву на инстаграму, прича о Суперкар Блонди је врло инспиративна.

1649443622_blondie-.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Суперцар Блондие

Александра Мери Хирши је аутомобилска славна личност. Али како је постала тако успешна? 

Прочитајте још: Да ли знате зашто је ФЕРАРИ ЦРВЕНЕ БОЈЕ? Одговор има везе са ПРОШЛОШЋУ!

Суперкар Блонди је маркетиншки геније! Она користи скоро све доступне друштвене мреже да би своје име представила милионима гледалаца широм света. Ко још може да скакуће од земље до земље, државе до државе и проверава најлуксузније аутомобиле на тржишту? Управо то Суперкар Блонди ради и то у грандиозном стилу. Било да је у Индији, Дубаију, Европи или Сједињеним Државама, она са собом носи узбуђење које је заразно, што резултира милионима пратилаца. Људи желе да је виде где год да иде. 

Међутим, сјајан посао и живот нису сами од себе дошли и иза свега стоји њен мукотрпан рад. Студирала је новинарство и радила као читач вести и презентер. Преселила се из Аустралије у Дубаји где је радила за Дојче Банк девет година. 

На почетку саме аутомобилске каријере било је врло тешко јер је улазила на терен на коме доминирају мушкарци. С тога добијала је врло ружне коментаре, била је оспоравана и исмевана од стране људи из аутомобилске индустрије! Почела је са рецензирањем рентираних аутомбила, до тога да највеће аутомобилске куће траже Суперкар Блонди да рецензира њихов ауто. 

Она не улази у детаље о аутомобилима које рецензира, већ се држи прегледа на високом нивоу који просечна особа може да конзумира. То јој омогућава да се допадне масама, а не само стручњацима за аутомобиле. Наравно, биће замерки, али за масе она је сјајна. Што се тиче алата друштвених медија у трговини, она их врло добро користи. Она има 75.300 пратилаца на Твитеру, 7,6 милиона ИоуТубе претплатника, 9,9 милиона пратилаца на Инстаграму и има преко 45 милиона пратилаца на Фејсбуку. Одавно је прерасла рецензирање најновијих аутомобила, већ сада можете чешће видети како показује концептуалне примерке, којих чак ни нема у продаји. 

Ово је инспиративна прича о томе како се упорност и истрајност исплате, без обзира на околности! 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.