Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
заниимљивости

СА КОЈЕ СТРАНЕ МИ ЈЕ РЕЗЕРВОАР ЗА ГОРИВО? Одговор се крије ИСПРЕД ВАС на командној табли вашег аута! (ФОТО)

Вероватно сте се много пута запитали у журби пре уласка на бензинску станицу "Са које стране ми је резервоар за гориво?" Не морате то сада више да се питате, јер се индикатор стране вашег резервоара налази баш испред вас на командној табли.

1647329806_indikator.jpg
Oglas

Чудна чињеница коју мало људи зна, а која је врло практична, поготово ако сте у ситуацији да некад и често мењате аутомобиле. Место са које стране се налази ваш резервоар пише на командој табли испред вас, а да вероватно нисте ни приметили!

Прочитајте још: МИСТЕРИЈА два аутомобила са идентичним таблицама - човек је ОДМАХ морао да позове полицију (ФОТО)

На командој табли, на месту где вам се приказује колико вам је горива остало у аутомобили, стоји мала, једва приметна стрелица која показује на којој страни вам је резервоар. Ако возите изнајмљени или неки други аутомобил, можда нећете знати на којој страни да напуните. У новијим моделима, произвођачи аутомобила су почели да укључују „тајни троугао“ како би вам показали управо то. Следећи пут када уђете у ауто, погледајте на индикатору горива на вашем аутомобилу ову малу стрелицу поред иконе пумпе за гас. Ово је једноставан начин да покажете возачима са које стране да се приближе пумпи.

 

Ово је посебно корисна функција ако возите изнајмљени аутомобил, или ако сте један од оних који никада не могу да се сете сваки пут када стигнете на бензинску пумпу.Ова стрелица стоји на већини аутомобила, осим на неким старим моделима, углавном јапанске производње. Тако да ако аутомобил нема стрелицу, икона гаса ће бити на страни аутомобила на којој је резервоар за гас. Ако нема уопште иконе за гас, потенцијално сте у електричном аутомобилу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas