· · Коментари: 0
САН СНОВА

ЗАВИРИТЕ У ЛУКСУЗНУ ГАРАЖУ Кајли Џенер - кравља кожа, гравуре и аутомобил у складу са временом, она има све (ФОТО)

Ормар Кајли Џенер можда кључа од Биркин торби, али њена колекција аутомобила по мери од 6 милиона долара је још фасцинантнија. Од њеног потпуно ружичастог Ролс-Ројса од 300.000 долара до њеног Бугатти од 3 милиона долара, ево кратког прегледа Кајлине моћне гараже.

1645438708_____________________0005658657.png
Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

Прилаз није баш празан у Кајлином главном пребивалишту, њеном комплексу у стилу одмаралишта у Лос Анђелесу вредном 36,5 милиона долара. У ствари, ријалити звезда почела је да скупља своју колекцију аутомобила кад је ријалити о Кардашијановима кренуо.

Од прошле године, Кајли је поседовала око 15 луксузних аутомобила укупне вредности више од 6 милиона долара, које често приказује на свом Инстаграму након што их купи.

Чак и ако је Кајли редовно осуђивана због тога што се „хвали“ својим богатством заједно са својом славном породицом , јасно је да су прилагођени аутомобили приоритет за звезду која је од недавно постала и најмлађа милијардерка на свету.

Бугати вредан 3 милиона долара

Године 2019, само неколико дана након што је потврдила да се растала од Тревиса (30), твитујући „наше пријатељство и ћерка су наш главни приоритет“, Кајли је одлучила да се почасти.

Ријалити звезда је купила Бугатти од 3 милиона долара , у црно-белој варијанти и наранџастом кожном унутрашњости.

„То је најбржи аутомобил на свету и био је први који је пробио баријеру од 480 километара на сат“, наводи се у продавници.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

Али људи нису баш били одушевљени када се тада 22-годишњакиња похвалила вожњом на својој Инстаграм страници, критикујући је што толико троши док се људи „муче“, што је навело Кајли да брзо избрише свој пост.

„Како људи могу оправдати куповину више аутомобила него што им је потребно када постоје људи који не могу да једу!“ био је један од коментара пре него што је њена објава на Инстаграму избрисана, наводи  Тхе Бласт .

Како су у једним новинама објавили, коже од 16 крава се „користе да омотају сваку могућу површину“ унутрашњости, што је још више разбеснело људе.

Пинк Ролс-Ројс од 300.000 долара

У 2020, Кајли је наставила да шири своју колекцију аутомобила како се ширила и њена породица. Поздрављајући ћерку Сторми 2018. године, Кајли је убрзо одлучила да је време за „мамин ауто“, иако се очигледно дефиниција разликује.

Купила је прилагођени СУВ Ролс-Ројс од 300.000 долара , чија прилагођавања га сигурно чине још скупљим.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

„Нови мамин ауто“, написала је Кајли на Инстаграм Сторију у то време, показујући Барби-ружичасту спољашњост аутомобила у комбинацији са потпуно црном спољашњошћу.

Има четири врата која се отварају ка споља и посебно седиште за Кајлину тада двогодишњакињу. Још један слатки додатак персонализованој вожњи била је гравура са натписом „Стормина мама“ на дну врата возачевог седишта.

Прочитајте још: Пензионер (84) признао да је возио без дозволе 72 ГОДИНЕ - а полицајци га никада нису зауставили

Са ентеријером који се може похвалити светлуцавим плафоном и  ружичастим детаљима, Сторми ће се сигурно осећати као да живи своју луксузну фантазију о Барби луткама у годинама које долазе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

Мерцедес, Ламборгини, Ферари од 1,4 милиона долара

Кајлину колекцију од 15 аутомобила заокружује модерни препланули Мерцедес Г-караван, један од Кајлиних омиљених, који се продаје за око 130.000 долара .

Кајли је такође купила наранџасти Ламборгини Авентадор 2018. за око 400.000 долара и јарко црвени Ламборгини Урус за 200.000 долара. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

Она такође поседује Мерцедес Г-Вагон, у необичној крем боји , који је купила након што је раскинула са Тајгом 2017. године.

Кајли често своје аутомобиле „дорађује“ што само по себи кошта 10 хиљада долара.

Године 2018. офарбала је свој Мерцедес АМГ Г63 од 147.000 долара у јарко наранџасту боју како би одговарала њеном тада новом Ламборгини Авентадору „за лето“.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/kyliejenner

Тајга јој је такође поклонио бели Мерцедес Мајбах 2016. који вреди око 200 хиљада долара.

Кајли је прилагодила своје аутомобиле, буџет и оно што је познато о њеном личном животу по свом укусу и то може себи да приушти.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.