Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДИЈЕТА СУЗАНЕ МАНЧИЋ: Исхрана која јој је помогла да скине 11 килограма - ево шта сада сме да једе за доручак (ФОТО)

Сузана Манчић важи за једну од најлепших жена бивше Југославије која још увек плени својим изгледом

1712753569_Foto-Ataimages.rs-Suzana-Mancic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Иако је увелико ушла у седму деценију, некадашња најпознатија лото дама бивше Југославије, водитељка и певачица Сузана Манчић и даље привлачи пажњу где год да се појави.

Одувек је пленила својим изгледом и ставом, а неретко је говорила о томе како одржава своју лепоту, али и фигуру.

Попут многих жена и она је у неком тренутку свог живота имала вишак килограма, а да се баци на дијету пресудио је тренутак када је видела своје фотографије.

- Вишак килограма, посебно у менопаузи, нагомилао ми се у пределу стомака - изјавила је она једном приликом.

Наводно је тада Сузана догурала чак до 89 килограма, а за само месец дана успела је да скине 11 килограма. Одлучила се за дијету с мало угљених хидрата која се састојала од два прашкаста оброка и лаганог вечерњег оброка. До краја овог режима исхране, изгубила је укупно 15 килограма.

- Дан увек почињем лимунадом и кесицом суплемената који садрже све потребне минерале и витамине. То исто пијем и за ручак - додала је Манчић.

Недавно је на Инстаграм профилу поделила и фотографију свог доручка.

- Ко ради, не боји се глади! А ви, не заборавите доручак, важан је - написала је уз фотографију препеченог хлеба, јаја, сира, парадајза и киселих краставаца.

Она сматра да су управо кисели краставци храна коју је добро конзумирати. То је трик који је усвојила док је живела у Москви.

- Виђала сам Московљанке како нашминкане шетају улицом и једу киселе краставце - поделила је.

Осим што су укусни, краставци су богати минералима - натријумом, калијумом, гвожђем, манганом и калцијумом. Такође садрже витамине А и Е, слани су, хрскави и хидрирајући, због чега се сматрају једном од намирница које је добро јести након тренинга.

(24седам)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas