Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Јела сам по 300 грама чоколаде дневно": Слађа Алегро се угојила 30 килограма током трудноће, па открила како се вратила на стару килажу (ФОТО)

Певачица тврди да се није суздржавала, већ је јела све

1668691223_kartel_16052019_00006.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Слађа Алегро пред порођај је имала 82 килограма. Не крије да је током девет месеци набацила чак 30 килограма. Како каже, јела је брзу храну и велику количину слаткиша:

Баш сам била дебела, да не кажем као крмача! Имала сам 82 килограма, што је много на моју висину. У трудноћи сам се опустила јер сам ишла као стварењу своје највеће жеље. За све остало ме је било баш брига. Јела сам дневно и по 300 грама чоколаде, као и разне ‘фаст фуд’ оброке. А то је оставило трага на мојој фигури. Док сам била трудна, нисам ни мислила о килажи, али када сам се породила, схватила сам да то неће тако лако нестати – почела је причу Слађа за "Хит".

Прочитајте још: Ружа Рупић успела је да СКИНЕ 18 КИЛОГРАМА за ДВА МЕСЕЦА: Певачица открива како јој је то пошло за руком

Додала је и да скидање вишка килограма није било лако као што је мислила:

- Трудне жене мисле да ће се лако отарасити вишка килограма, али то заиста није тако. Поготово ако сте у годинама у којима сам ја родила Милу. Након трудноће треба доста да се ради на себи да би се тело вратило у нормалу - објаснила је.

Прочитајте још: Јана Тодоровић за три месеца изгубила 14 КИЛОГРАМА: На овај начин је успела да линију доведе до савршенства

Сада има 52 килограма, а у процесу мршављења супруг јој је био велика подршка:

- Мој супруг Зоран је прави војник! Он ми је помогао да контролишем шта једем, што је веома важно ако немате довољно воље. Потпуно сам променила начин исхране, избацила слаткише, а доста ми је помогла и ћерка Мила. Због ње сам почела увече да лежем на време и да устајем рано, а то је јако битан фактор када је мршављење у питању - закљчила је певачица.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas