· · Коментари: 0

Никола Роквић открио како је смршао 17 килограма: "За здравље се боримо док смо млади"

Певач је признао да је све што му се издешавало лоше утицало на њега и његово здравље

1679346822_nikola-rokvic.jpg
Фото: Атаимагес.рс

Никола Роквић иза себе је имао јако стресан период који је утицао на њега и његово здравље, првенствено на килажу која је дошла на преко 100 килограма.

Он је сада јавно проговорио о проблемима и открио како је нашао снагу да се покрене и среди своје физичко и здравствено стање.

 

- За здравље се боримо док смо млади! Тада га и чувамо, складиштимо за позни период живота. 2021. година је за мене била јако стресна, болест очева, борба годину дана са опаким непријатељем, утицала је и на мене да нисам имао вољу да тренирам као ни да водим баш много рачуна о исхрани. Дошао сам у једном тренутку до 110 кг! Та килажа се види на првој фотографији. Умор, тромост, поспаност. Крај октобра 2021. почео сам са кик-бокс тренинзима, 4 пута недељно. Комбиновао сам са трчањем, што сада из ове перспективе не препоручујем, јер сувише кардија и тренинга високог интензитета и пулса пржи тешко стечени мишић. Исхрана балансирана са доста грешака али добро, покренуо сам се. С времена на време сам правио краће паузе, путовања, наступи, нисам имао баш најозбиљнији приступ све до 1. септембра 2022. када почињем да тренирам са тренером који ми уводи програм исхране и тренинг снаге! Смањили смо унос угљених хидрата а повећали унос протеина и масти! 6 месеци посвећеног рада и придржавања уз можда 3,4 паузе од по 7,8 дана, довели су до лепих резултата. Метаболизам је чудо када се усмери у добром смеру и када се покрене на прави начин! Сада сам на посту, балансирано унисим протеине, угљене хидрате и масти из биљних извора! Имам 93 килограма! Преко 20 цм сам изгубио у обиму струка! Осећам се као нов човек! Време је да се покренеш, кроз пар месеци су могуће озбиљне промене које ће ти донети много бенефита, првенствено здравље али и полет за нове животне победе - написао је Никола на Инстаграму уз видео на којем се види његова трансформација.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.