Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕВЕНЦИЈА

ТРОДНЕВНИ детокс који регенерише ИМУНОЛОШКИ систем

Наш организам ради 24 сата, па му је с времена на време потребан предах у виду потпуног чишћења од токсина.

1643411310_wood-g35327403c_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Детоксикација је одличан начин да дате свом организму и имунолошком систему пружите одмор који му је потребан, али нису све детоксикације створене једнако. Дакле, осим давања одмора вашем пробавном систему, који му је итекако потребан, зашто се подвргнути овој тродневној детоксикацији?

Детоксикацијa током 72 сата има моћ регенерисања вашег целог имунолошког система

Истраживање показује да детоксикацијa током 72 сата има моћ регенерисања вашег целог имунолошког система.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Ова детоксикација ће бити мало изазовна, али користи су далеко, далеко веће од благих непријатности које можете осетити у та 3 дана! Осим телу, вашем уму ће се вратити бистрина, ментални фокус, чистоћа мисли и смиреност!

Први дан детокса

Уколикоо немате столицу свакодневно, 1 до 3 пута на дан, онда нисте „регуларни“. Отпад може остати у вашем дебелом цреву и узроковати да се удебљате, створите отровни терет и да се осећате лоше.

Након пражњења засољеном водом, пијте топлу воду са кришком лимуна, јер помаже при пражњењу токсина и одличан је извор витамина Ц...

Приступите пражњењу засољеном водом, што представља природан, једноставан и јефтин начин да очистите дебело црево. Помешајте 2 кашичице нерафинисане морске соли са 1 литром топле воде. Промешајте. Попијте све. Останите близу купатила барем следећа 2 сата. Оно што се догађа није лепо, али је добар осећај решити се отпада. Ставите ноге на малу столицу ако је могуће, јер то помаже да отворите дебело црево и олакшава перисталтику.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Након пражњења засољеном водом, пијте топлу воду са кришком лимуна, јер помаже при пражњењу токсина и одличан је извор витамина Ц.

Други дан детокса

Ујутро попијте још једну засољену воду за пражњење. Требало би да вам буде лакше јер нема нове хране у вашем дебелом цреву. Идите у лагану шетњу и лагано се пре и после истегните. Удишите свеж ваздух!

Прочитајте још: Да ли је и вама ово превише ДЕТИЊАСТО: Папараци усликали Џенифер Лопез, а један детаљ око њеног врата НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО (ФОТО)

Припремите се за још једну купку сувим прањем пре него уђете у каду или туш јер ћете уклонити мртве ћелије коже и стимулисати ваш лимфни систем да отпусти отпадне производе. Можете користити и четку за косу прекривену сувим пешкиром.

Пијте воду или топлу воду са лимуном колико год желите.

Трећи дан детокса

Данас је дан за опуштање. Можда се осећате мало слабо па се суздржите од било каквих брзих покрета. Пробајте са кратком шетњом ако осећате да можете.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Пијте топлу воду или топлу воду са лимуном колико год желите. Ако морате, поједите кашичицу кокосовог уља да добијете здраве масти и калорије у своје тело.

Када је време да прекинете свој детокс, одаберите нешто сврже и природно за почетак, као зелени сок.

Током следећих пар дана фокусирајте се на конзумирање квалитетног сировог поврћа и воћа. Обратите пажњу како ваше тело реагује на сваку храну коју поједете. Ако сте пре имали осетљивост на неку храну, додавање једне по једне намирнице ће вам помоћи да идентификујете кривца.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas