Oglas
· · Komentari: 0
PREVENCIJA

TRODNEVNI detoks koji regeneriše IMUNOLOŠKI sistem

Naš organizam radi 24 sata, pa mu je s vremena na vreme potreban predah u vidu potpunog čišćenja od toksina.

1643411310_wood-g35327403c_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Detoksikacija je odličan način da date svom organizmu i imunološkom sistemu pružite odmor koji mu je potreban, ali nisu sve detoksikacije stvorene jednako. Dakle, osim davanja odmora vašem probavnom sistemu, koji mu je itekako potreban, zašto se podvrgnuti ovoj trodnevnoj detoksikaciji?

Detoksikacija tokom 72 sata ima moć regenerisanja vašeg celog imunološkog sistema

Istraživanje pokazuje da detoksikacija tokom 72 sata ima moć regenerisanja vašeg celog imunološkog sistema.

Pročitajte još: Gde bi trebalo da postavimo policu sa knjigama prema FENG SHUI pravlima? Evo šta donosi negativnu energiju

Ova detoksikacija će biti malo izazovna, ali koristi su daleko, daleko veće od blagih neprijatnosti koje možete osetiti u ta 3 dana! Osim telu, vašem umu će se vratiti bistrina, mentalni fokus, čistoća misli i smirenost!

Prvi dan detoksa

Ukolikoo nemate stolicu svakodnevno, 1 do 3 puta na dan, onda niste „regularni“. Otpad može ostati u vašem debelom crevu i uzrokovati da se udebljate, stvorite otrovni teret i da se osećate loše.

Nakon pražnjenja zasoljenom vodom, pijte toplu vodu sa kriškom limuna, jer pomaže pri pražnjenju toksina i odličan je izvor vitamina C...

Pristupite pražnjenju zasoljenom vodom, što predstavlja prirodan, jednostavan i jeftin način da očistite debelo crevo. Pomešajte 2 kašičice nerafinisane morske soli sa 1 litrom tople vode. Promešajte. Popijte sve. Ostanite blizu kupatila barem sledeća 2 sata. Ono što se događa nije lepo, ali je dobar osećaj rešiti se otpada. Stavite noge na malu stolicu ako je moguće, jer to pomaže da otvorite debelo crevo i olakšava peristaltiku.

Pročitajte još: Fatalan, šarmantan i neverovatno pametan: Da li znate ko je bio prvi BEOGRADSKI PLEJBOJ - Zaveo je tri najlepše Jugoslovenke, pa im slomio srce

Nakon pražnjenja zasoljenom vodom, pijte toplu vodu sa kriškom limuna, jer pomaže pri pražnjenju toksina i odličan je izvor vitamina C.

Drugi dan detoksa

Ujutro popijte još jednu zasoljenu vodu za pražnjenje. Trebalo bi da vam bude lakše jer nema nove hrane u vašem debelom crevu. Idite u laganu šetnju i lagano se pre i posle istegnite. Udišite svež vazduh!

Pročitajte još: Da li je i vama ovo previše DETINJASTO: Paparaci uslikali Dženifer Lopez, a jedan detalj oko njenog vrata NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Pripremite se za još jednu kupku suvim pranjem pre nego uđete u kadu ili tuš jer ćete ukloniti mrtve ćelije kože i stimulisati vaš limfni sistem da otpusti otpadne proizvode. Možete koristiti i četku za kosu prekrivenu suvim peškirom.

Pijte vodu ili toplu vodu sa limunom koliko god želite.

Treći dan detoksa

Danas je dan za opuštanje. Možda se osećate malo slabo pa se suzdržite od bilo kakvih brzih pokreta. Probajte sa kratkom šetnjom ako osećate da možete.

Pročitajte još: NJihov slučaj obišao planetu: Blizanci rođeni u dve različite godine

Pijte toplu vodu ili toplu vodu sa limunom koliko god želite. Ako morate, pojedite kašičicu kokosovog ulja da dobijete zdrave masti i kalorije u svoje telo.

Kada je vreme da prekinete svoj detoks, odaberite nešto svrže i prirodno za početak, kao zeleni sok.

Tokom sledećih par dana fokusirajte se na konzumiranje kvalitetnog sirovog povrća i voća. Obratite pažnju kako vaše telo reaguje na svaku hranu koju pojedete. Ako ste pre imali osetljivost na neku hranu, dodavanje jedne po jedne namirnice će vam pomoći da identifikujete krivca.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas