Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У 46. години има само 57 кила: Јелена Розга открива чему дугује витку линију - Савети које свака жена може да примени

Јелена Розга са разлогом важи за једну од најлепших и најзгоднијих певачица са ових простора

1682681204_rozga_koncert_07042023_0183.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Јелена Розга једна је од највећих регионалних звезда. Недавно је одржала концерт пред крцатом Ареном у Београду, а поред својих невероватних вокалних способности, показала је и перфектну линију. Упркос томе што се приближава 50. рођендану нема ни грам вишка, а певачица открива којих се то савета придржава:

Јако пуно спавам, никад не конзумирам алкохол. Ја не знам каквог је укуса вино и остали ти производи. Углавном пијем само воду, пре неколико година сам избацила газиране сокове, првенствено због срца и штитне жлезде. Идем на масаже, лагане терапије и јако мало се шминкам - изјавила је својевремено, како преноси "Пинк.рс"

Иако је рођена у граду на мору, не излаже се често сунцу и негује свој светлији тен:

- На сунце не излазим, раније су ме гледали како сам тако бела, а из Сплита сам, али навикли су се сада да сам то ја, истиче певачица.

Својевемено је изјавила да због проблема са штитном жлездом не може да се угоји. Давне 2006. године открила је до болује од хипертиреозе, а пре четири године дијагностикована јој је и тахикардија.

Приликом гостовања у једној емисији открила је да је за њен изглед заслужена генетика, али и да не тренира:

- Не тренирам, али јако сам активна и енергична, то ме пуно троши. Вероватно и генетика и класичан балет којим сам се бавила пре него што сам почела да певам у групи "Магазин", па могу себи сада да приуштим да после свирке поједем бурек, попијем јогурт и легнем да спавам - рекла је певачица тада.

Бонус видео:

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas