Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"У МОЈИМ ГОДИНАМА НЕМА ГОВОРА О ТОМЕ ДА ЈЕДЕМ ШТА ХОЋУ": Јеловник Наташе Беквалац који јој помаже да буде у топ форми

Испробајте начин исхране који Наташи Беквалац помаже да одржи беспрекорну линију годинама

1712925806_Foto-Shutterstoc-Ataiamges.rs-Natasa-Bekvalac.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимагес.рс
Oglas

Изглед Наташе Беквалац одувек се коментарисао, али чак и кад призна да је набацила који килограм увек је важила за невероватну лепотицу.

Последње две године певачица је довела своју линију до перфекције – иако признаје да генетика игра велику улогу у њеном изгледу, Ната признаје да дисциплинован однос према храни одговоран за њен изглед након 40. године.

- У мојим годинама више нема говора о томе да могу јести шта хоћу и кад хоћу или да не вежбам ништа. Пре 15 година могла сам да кажем да ми је то само генетика, али сада се ствари промениле. Сваки дан имам тачан план – знам какву храну уносити, колико воде треба попити и колико се требам кретати. Морам бити у топ форми у сваком тренутку. Ако пропустим 10 дана вежбања, веома то приметим - рекла је за Курир ТВ.

Када је из јеловника избацила пецива, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове смршала је 10 килограма за месец дана.

Воће је јела само недељом, а дозвољена јој је свака врста меса, само да није претерано масно.

Наташа се није одрекла јаја и млечних производа, али је признала да није јела много качкаваља или фета сира.

Свеже поврће је јела у неограниченим количинама, а омиљени су јој купус, зелена салата, лук, парадајз и карфиол, броколи...

Највише уноси и орашасте плодове, а уз то пије и две и по литре воде дневно.

Распоред конзумирања намирница такође је био пресудан за њену савршену линију. Шест дана се стриктно држи намирница које су јој прописане, а онда недељом поједе пиринач, кромпир или тестенину.

Једина намирница које се потпуно одрекла су слаткиши, а велике резултате дали су и редовни тренинзи.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas