Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
десерт

Без печења: Најједноставнији рецепт за неодољив ролат - Потребно вам је неколико јефтиних састојака и мало времена (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Обрадујте укућане неодољивим ролатом

1674044847_rolat.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ Цоократе - Цакес
Oglas

Ролати су многима омиљена посластица. Било да желите да обрадујет еукућане или да припремите свечану трпезу, слатки ролати су пун погодак. За овај рецепт није вам потребно пуно времена, а ни састојака. Такође, није потребно ни да поседујете велико кулинарско умеће да би вам успео.

Састојци:

  • 300 гр чоколадног кекса 
  • 30 г какаоа
  • 170 мл млека

За фил:

  • 300 гр крем сира 
  • 60 гр шећера у праху 
  • 1 кашичица екстракта ваниле

Припрема:

  1. Изблендајте кекс, па додајте какао и млеко. Добро сједините све састојке, па обликујте рукама лопту. Уобличену смесу умотајте у провидну фолију и оставите у фрижидер на 15 минута.
  2. Извадите из фрижидера, сконите фолију, а на радној површини поставите другу провидну фолију. Поставите тесто на раширеној фолији, па је опет прекријте другом фолијом. Потом развуците у облику правоугаоника и скинте горњу фолију.
  3. Потом направите фил тако што ћете помешати крем сир, шећер у праху и ванилу и нанети преко коре.
  4. Уролајте, па ставите у фрижидер на сат времена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas