Никад брже, никад лакше, а укус ће вас одушевити
Oglas
Потребно је:
120 гр мл ораха
120 гр посног мл кекса
шећер у праху
рум екстрат или др.
50 гр посног маргарина
100 мл сока од наранџе
1 табла мањих обланди
Припрема:
Лист обланде ставити у мокру крпу. Самлети орахе и кекс, додати по жељи шећер у праху и растопљен маргарин.
Додавати сок и полако мешати варјачом а после руком. Извадити омекшану опланду и развући спремљен фил од ораха и кекса.
Полако изравнати, па увити у ролат. Увити у фолију и још мало руком обликовати.
Оставити два сата да се стегне на хладном.
Сећи танке кругове и ређати у тањир.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas