Пролећни рецепт

Oglas
Потребно је:
500 г младог кромпира
5 струка младог лука
5 кришки сланине
1 црвени лук
1 кашика јабуковог сирћета
1 кашика воде
1 кашика маслиновог уља
1 кашика сенфа
½ кашичице шећера
Припрема:
Кромпир скувајте у посољеној води. Млади лук исецкајте на колутове. Сланину мало испржите, ставите на папирнати убрус да упије масноћу. Исецкан црвени лук динстајте у истим тигању док не омекша. Додајте сирће, воду, маслиново уље, сенф и шећер. Кад проври, искључите ринглу, посолите и побиберите. Прелијте кромпир, додајте млади лук и сланину, промешајте и сервирајте.
(Ало)
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas