Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лазање по рецепту Лее Киш: Водитељка доказала да се одлично сналази у кухињи

Испробајте рецепт Лее Киш з апреукусне лазање

1706264537_Foto-Ataimages.rs-Shuttertsock-lazanje.jpg
Фото: Схуттерсток, Атаимгес.рс
Oglas

Водитељка Леа Киш годинама је била омиљено ТВ лице многих људи. Током своје дуге водитељске каријере угостила је многа позната лица, откривала њихове тајне, наводила их да се опусте и испричају детаље које иначе не би.

Ипак, осим сјајне водитељске каријере Леа је и одлична домаћица, која ужива у припреми укусних оброка за своје пријатеље и породицу. 

Леа користи сваки слободан тренутак како би окупила драге особе, а када јој то пође за руком труди се да им уприличи гастрономско уживање које се препричава и памти.

На њемом јеловнику често се налазе укусни интернационални специјалитети међу којима главу улогу заузимају лазање. Како их Леа спрема погледајте у рецепту који следи.

Лазање - састојци:

500 г млевеног меса
лук
оригано
вегета
кари
зачини по жељи
паковање кора
парадајз

За бешамел сос:

брашно
качкаваљ
једно јаје
млеко

Лазање - припрема:

Продинстајте млевено месо са луком, додајте оригано и вегету и мало кари зачина. У другој шерпи направите бешамел сос тако што ћете брашно и нарендани качкаваљ умутити у млеку и када оно прокључа у смесу додати цело јаје.

Коре, ако су домаће, не куватки, већ одмах слагати у плех: ред соса, ред меса, ред бешамела, а на завршну кору нарендам качкавај и одозго такође нарендајте свеж парадајз. Лазање пећи у загрејаној рерни око 30 минута.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas