Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БЕЗАЛКОХОЛНИ КОКТЕЛИ

ЛЕТЊИ напитак по мери најпознатијих КОКТЕЛ МАЈСТОРА! Направите необично пиће и уживајте у врелим данима (ВИДЕО/РЕЦЕПТ)

Уколико немате идеју за савршено летње пиће - ми имамо решење за вас!

1626733960_napitak.png
Фото: ИнстаграмСцреенСхот/карлеусастар
Oglas

Савршен летњи напитак мора бити довољно укусан, хладан и садржати праве намирнице, које ће нам помоћи да се изборимо са високим дневним температурама. Осим тога, припремање овог напита нен треба да траје дуго, јер управо у сред врућина немамо ни снаге ни енергије да се посвећујемо хидрирајућим напицима више сати.

Прочитајте још: Направите САМИ СОК ОД КРАСТАВЦА: За напитак који освежава, чисти кожу и ТОПИ КИЛОГРАМЕ потребна су само ДВА састојка (РЕЦЕПТ)

Доносимо вам предлог како да припремите један напитак који ће садржатеи најздравије намирнице богате витаминима - нану, лимун и лимету. Наиме, све што је потребно је да у посуде са ледом сипате ситно исецкане листове нане, лимун и лимету и у посуде налијете воду и оставите у замрзивач како би се коцкице леда формирале.

Прочитајте још: Нутрициониста открива како треба да се хранимо током ВРУЋИНА: ОВО поврће МОРА да се нађе у јеловнику

Можете у једној пропреми направити неколико посуда са ледом, које ће покрити целу једну радну недељу. Након тога, све што је потребно је да коцкице леда убаците у чашу и додате сода-воду или обичну флаширану воду. Уколико сте љубитељи коктела, можете у ове коцкице додати и неки нутралан алкохол и уживати и у алкохолном коктелу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas